Obavijesti

Lifestyle

Komentari 69

Europljani češće varaju u vezi, a ne vole ni koristiti kondome

Europljani češće varaju u vezi, a ne vole ni koristiti kondome
1

Muški ispitanici s obje strane svijeta izdvajaju penis kao najdraži dio tijela, Amerikanke su zaljubljene u svoja lica, dok Europljanke preferiraju trbuh i struk

VIDEO

Europljani su "ukočeniji", a Amerikanci otvoreniji za avanture - predrasude su koje se vežu uz ove narode. Najnovije istraživanje pokazuje da one nemaju veze s istinom. U vezama, naime, više varaju Europljani, njih čak 57 posto, dok je svega 36 posto Amerikanaca sklono preljubima, rezultat je istraživanja internetske stranice DrEd.com na tisuću ljudi. 

Oko 31 posto muškaraca u Americi priznaje da je varalo, dok se na istu temu izjašnjava 49 posto Europljana, čije su i žene najpromiskuitetnije - njih 64 posto. S druge strane 41 posto Amerikanki upušta se u seksualne avanture izvan veze.

Parovi se i na različite načine štite od neželjene trudnoće na različitim krajevima svijeta. Amerikanci općenito više vole kondome nego Europljani - ovdašnje žene sklonije su uzimanju kontracepcijskih pilula, piše Daily Mail.

Na američkom kontinentu generalno je veća osviještenost o anatomiji te spolno prenosivim bolestima. Čak 58 posto ispitanika precizno locira prostatu, jajovod, maternicu i jajnike, što polazi za rukom samo 40 posto Europljana.

Muški ispitanici s obje strane svijeta izdvajaju penis kao najdraži dio tijela. Amerikanke su zaljubljene u svoja lica, dok Europljanke preferiraju trbuh i struk. 

S jedne su strane vjerniji partnerima, ali Amerikanci više riskiraju s mogućnošću neželjene trudnoće. Naime, 38 posto njih prakticira "vađenje uoči ejakulacije", dok je tomu sklono tek 20 posto naših muškaraca.

Na pitanje o omiljenoj seksualnoj pozi, Europljani u podjednakom omjeru navode misionarsku i onu u kojoj je žena gore. Na drugom kraju svijeta popularniji je "doggy" stil.

Sve grupe ispitanika najviše vole klasični seks u krevetu, iako je našim muškarcima malo draže raditi to na plaži. S time u skladu, ne iznenađuje pretjerano činjenica da je velika većina nevinost izgubila - kod kuće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje