Obavijesti

Lifestyle

Komentari 153

Muškarci, ako želite više seksa u 2016. ovo bi trebali znati!

Muškarci, ako želite više seksa u 2016. ovo bi trebali znati!
1

Sterotipno ili ne, preko 80 posto žena za seksualnog partnera želi dominantnog muškarca - u smislu muževnosti, a metroseksualci su privlačni tek rijetkima

VIDEO

Tražite li još uvijek ljubavnu partnericu po 'svojoj mjeri', postoje stvari koje morate znati prije samog seksa, a imaju ogroman utjecaj hoće li do njega doći te hoćete li započeti vezu. Naime, poput muškaraca, i ženama je za seks važan fizički izgled, osobito visina, jače ruke i ramena te snažna čeljust. No, i oni koji to nemaju, imaju šanse ako  odašilju "muževne karakteristike" za kojima žene podsvjesno žude, pokazala je to najnovina studija na preko 3000 pripadnica ljepšeg spola.

Što je za žene pravi muškarac

Na pitanje bi li za partnera radije odabrale metroseksualca ili pak tradiconalnog muškarca, 79 posto njih odlučilo se za tradicionalnog. 

- Žene žele nekog da brine o njima, pazi ih i mazi, no zna se postaviti, ima svoj stav, preuzima inicijativu u seksu - objašnjavaju istraživači.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ukratko, žene žele kavalira koji može biti macho kad i ako to poželi ili zahtijeva situacija, no on je defitivno više tradicionalan tip nego metroseksualac.


Dreamstime

Obilježja metro i tradicionalnih muškaraca prema studiji

  • Prehrana: 32 njih pazi na prehranu i često je na dijeti (metroseksualci),  dok  se 68 posto njih s time ne opterećuje (tradicionalni)
  • Popravci: Njih 28 posto ne radi osnovne popravke, primjerice mijenjanje gume na automobilu (metroseksualci) dok 72 posto njih zna napravit većinu popravaka (tradicionalni)
  • Moda i stil: Njih 46 posto prati modu i trendove te pazi na izgled (metroseksualci), dok 54 posto njih ne zanima previše izgled i brzo se spremi za izlazak iz kuće (tradicionalni)
  • Vježbanje, sport i forma: Njih 46 posto brinu o sebi i u dobroj su formi (metroseksualci), a 41 posto njih ne posvećuje osobitu pozornost svom tijelu i formi(tradicionalni). Njih 68 posto sport ne zanima pretjerano (metroseksualci), dok 32 posto njih zanima (tradicionalni)
  • Depilacija: Njih 38 posto brije prsa i druge dijelove tijela (metroseksualci), dok se 62 posto njih ne brije po tijelu (tradicionalni)
  • Ponašanje prema ženama: Njih 77 posto se trudi prema ženama ponašati kao kavalir (tradicionalni), dok 23 posto njih ne mari za kavalirsko ponašanje (metroseksualci)
  • Stav prema životu: Njih 83 posto dijeli stavove i preuzima ponašanje odraslih muškaraca po primjeru starijih generacija (tradicionalni), dok 27 posto njih ne daju dojam odraslosti i zrelosti (metroseksualci)
  • Dominacija u seksu: Njih 14 posto vole da žena bude ta koja preuzima inicijativu u seksu (metroseksualci), dok 86 posto njih vole biti inicijatori te imati pretežno dominantnu ulogu (tradicionalni).
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...