Obavijesti

Lifestyle

Komentari 286

Ova djevojka ne može doživjeti orgazam: 'Sve sam isprobala'

Ova djevojka ne može doživjeti orgazam: 'Sve sam isprobala'
1

Studentica Megan Ward (20) iz Birminghama pati od poremećaja koji se zove anorgazmija, a karakterizira ga nesposobnost žene da doživi orgazam

VIDEO

Studentica Megan Ward (20) pati od poremećaja koji se zove anorgazmija, a karakterizira ga nesposobnost žene da doživi orgazam. Uz smanjenu seksualnu želju, to je najčešća seksualna smetnja kod žena.

Posjedujem desetak različitih vibratora, i još hrpu seks pomagala, ali nijedan mi još nije priuštio orgazam

Primarna je anorgazmija ona koja se javlja od početka seksualne aktivnosti, odnosno primarnu anorgazmiju ima ona žena koja nikada nije doživjela orgazam u seksualnoj aktivnosti. Sekundarna je anorgazmija ona koja se javila nakon perioda "normalnog" seksualnog funkcioniranja, odnosno žena je imala period u kojem je mogla postići orgazam, da bi zatim prestala doživljavati orgazam.

Megan je isprobala razna seks pomagala i posjetila nebrojeno puta terapuete kako bi izliječila svoj poremećaj, ali bez uspjeha, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Posjedujem desetak različitih vibratora, i još hrpu seks pomagala. Iako ih volim kao što vlasnik voli svog kućnog ljubimca, nijedan mi još nije priuštio orgazam - kaže Megan.

Svoju ispovijest iznijela je prije godinu dana u javnosti zbog čega je od strane nekih bila predmetom ismijavanja i maltretiranja na društvenim mrežama. Za razliku od stranaca, obitelj i prijatelji bili su cijelo vrijeme uz nju. 

Megan ne žali za svojom odlukom. Kaže da joj je drago da može podizati svijest o problemu od kojeg pati jedna od pet žena, ali i jer smatra  da bi mladi ljudi trebali moći otvoreno govoriti o svojim seksualnim problemima. Također, jedan od razloga zašto je odlučila progovoriti, kako kaže, je i taj što se uvijek predstavlja kao da je muški orgazam važniji od ženskog.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 286
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'