Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

Pet tipova žena koje muškarci izbjegavaju u 'širokom luku'

Pet tipova žena koje muškarci izbjegavaju u 'širokom luku'
1

Najomraženiji tipovi ženskih karaktera su "zvocalica" koja konstantno prigovara, žena opterećena svojim izgledom i količinom hrane u tanjuru te "savjetodavka"

VIDEO

Postoji nekoliko tipova žena koje odbijaju muškarce, uglavnom iz jednostavnog razloga - jer ih doživljavaju kao naporne partnerice s kojima je teško imati stabilan odnos.

"Zvocalica"

Iako je u ženskoj, kao i u muškoj prirodi, prigovaranje, žene koje stalno zvocaju često to čine i bez stvarnog razloga. Muškarci ne mogu razumjeti zašto ovaj tip žene mora stalno izražavati svoje nezadovoljstvo i kako uopće imaju volje stalno biti nezadovoljne. Smatraju da te žene ne žele reagirati i promijeniti što ih smeta da bi prestale "zvocati", već im odgovara biti u ulozi nesretne žrtve. 

"Gđica Opterećena"

Muškarci mrze žene koje broje svaku kaloriju koju pojedu, stalno popravljaju svoju šminku i treba im pola sata da se spreme prije svakog izlaska iz kuće. Ti nametnuti režimi prehrane i opsjednutost izgledom govori im o taštini i iskompleksiranosti žene. Naznake takvog ponašanja ih momentalno odbijaju.

"Mrziteljica roditelja"

Ova osobina obično izlazi na vidjelo tek nakon duljeg vremena u vezi. Muškarac razumije da njegovi roditelji imaju mane, no shvaća da nisu svi ljudi blagoslovljeni dobrim puncem i punicom, tj. svekrom i svekrvom. Zato im nije jasno kako njihova partnerica ne može prihvatiti stanje kakvo zapravo je i njega dovodi u neugodnu poziciju jer se osjeća da mora braniti svoje roditelje dok ona "pljuje po njima". To će tolerirati neko vrijeme, no ako su njezini argumenti beznačajni i apsurdni, naposljetku će joj jako zamjeriti.

Radoholičarka

Ovaj tip žene ne može biti na miru, jer se ne zna i ne želi odmarati. U slobodno vrijeme, ona razgovara samo o poslu, mašta o napredovanjima i smatra gubitnicima sve koji nemaju neku veliku karijeru.

"Gđica Jasveznamnajbolje ili Savjetodavka"

Ovakva žena ponaša se kao da je najpametnija na svijetu. Zbog uvjerenosti u svoju superiornost, ona se ne ustručava "soliti pamet" svome partneru i svima drugima. Ističe kako se uvijek sve može napraviti bolje, ako se napravi na njen način. Ovakav tip žene podjednako ide na živce muškarcima, kao i ženama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju