Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

Sedam tipova muškaraca za koje se žene ne bi trebale udati

Sedam tipova muškaraca za koje se žene ne bi trebale udati
1

Prije braka treba se poznavati barem godinu dana, a treba izbjegavati "mamine sinove", one koji ne znaju s novcem, neugodni su prema drugima i nemaju prijatelja

VIDEO

Žene se, kao i muškarci, često zaljubljuju "bezglavo", a nakon što ishlapi početna faza jake kemije, racionalno razmišljanje o vezi počinje, tvrdi katolički svećenik Australac Pat Connor. On drži predbračne tečajeve za parove te je autor knjižice "Za koga se ne treba vjenčati". Također drži predavanja srednjoškolkama i studenticama o ispravnom izboru partnera za cijeli život, a on sam ne vjeruje da na svijetu postoje srodne duše, već samo ljudi koji su se spremni jedno drugom obvezati.

Predlaže zaruke ili razdoblje u trajanju od godine dana, koje je potrebno ljudima kako bi se dobro upoznali i shvatili jesu li jedno za drugo.

Dečki za koje se ne treba udati

1. "Mamini sinovi"

Oni koji nisu u stanju sami nešto odlučili, više razgovaraju sa svojom mamom nego partnericom i očekuju da se žena brine o njemu na jednak način kao što je to činila njihova majka.

2. Muškarci koji ne znaju s novcem

Bilo da imaju malu plaću ili ne znaju posložiti prioritete, ovaj tip muškarca je teško opterećenje za brak, koji može vrlo lako puknuti zbog svađa o financijama. kaže Connor.

3. Muškarci koji nemaju prijatelja

Connor kaže kako nije važan broj prijatelja, ali ako netko nema nijednog prijatelja tada je to često pokazatelj njegovog sebičnog karaktera i čudne naravi koja nije poželjna u braku.

4. Muškarci koji će vas poniziti u javnosti

Nije bitno povod ili ponašanje, već osjećaj povrijeđenosti i poniženosti. To pokazuje da taj muškarac nema samokontrolu, a od vašeg ugleda bitnije mu je izraziti bijes. To je tip muškarca koji uvijek želi dominirati, pa tako i u braku.

5. Muškarci koji su bezobrazni prema drugima

Bilo da je riječ o konobaru, čuvaru parkirališta ili blagajniku, takvo bezobrazno i bahato ponašanje odaje pravi karakter muškarca, kojeg skriva prema ženi, no s vremenom će ga svakako pokazati.

6. Muškarci koji se ne mogu šaliti na svoj račun

Takvo ponašanje otkriva nesigurnost i komplekse te nije dobar temelj za odnos. Također, kaže Connor, otkriva premalo samokritičnosti, a previše kritičnosti prema drugima.

7. Muškarci koji se nikad ne suprotstavljaju

Ako imate muškarca koji odobrava svaki vaš postupak i hir, to može biti lijepo na početku, ali vrlo brzo dosadi. Otkriva manjak karaktera, a zapreka u braku je jer bi partneri trebali jedno drugo usmjeravati i korigirati.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju