Obavijesti

Lifestyle

Komentari 74

Što stil vožnje muškarca može otkriti o njegovom karakteru

Što stil vožnje muškarca može otkriti o njegovom karakteru
1

Vozači koji se deru, trube i prebrzo voze najčešće su temperamentni partneri koji vole dominirati, dok oni koji rado prepuštaju volan ženi je smatraju ravnopravnom

VIDEO

Pita li vaš partner ikoga za smjer, je li mu važno da radio cijelo vrijeme svira ili pak najviše voli razgovarati u autu mogu se činiti kao sitne stvari, ali i odražavati njegove dublje navike. Tako onaj koji je na cesti puni bijesa, psuje i trubi svakome tko se po njegovoj procijeni vozi sporo ili loše, upućuje na to da ima "kratak fitilj", često ga ne zanima što drugi misle o njemu i kakav dojam ostavlja te mu nedostaje kulture u ponašanju. 

Ako znate da vožnja pobuđuje ono najgore u njemu, pokušajte razgovarati s njim o problemima i frustracijama koje ima, da ih ne iskaljuje na nedužnim sudionicima u prometu i na konstruktivan način riješi se bijesa.

Čim sjedne za volan, razgovor utihne

Ako muškarac za volanom većinom šuti i ne pokazuje interes za razgovor s vama, to nije razlog za brigu. Najvjerojatnije on vožnju doživljava kao priliku da si sredi misli ili se samo opusti uz omiljenu glazbu. Ipak, ako prije nikad nije bio takav obratite pažnju je li komunikacija između vas u posljednje vrijeme narušena. Ako se to ne ponavlja samo u autu, tada to shvatite kao znak upozorenja i problema na pomolu.

U autu inicira važne rasprave

Ako vaš partner auto vidi kao mjesto prikladno za važne razgovore, poput raspravljanja o budućnosti vaše veze ili problemima koje imate u odnosu, to može imati dvojako značenje. Neki parovi, osobito na dugim putovanjima, to zajedničko vrijeme koriste za razgovor o problemima koje dulje vrijeme postoje, s nadom da će u malom zajedničkom prostoru iz kojeg ne mogu pobjeći lakše doći do rješenja. 

Ako se u raspravi pojave povišeni glasovi, ljutnja i durenje koji se nastavljaju ostatak puta, tada je to znak kako se ne možete složiti oko bitnih stvari, iako oboje imate želju za time. Sljedeći put o problemima raspravljajte kod kuće, a takav razgovor u autu okrenite na drugu temu kako si ne bi pokvarili godišnji svađom na samom početku.

Rado vam prepušta volan u ruke

Predloži li vam partner da vozite kako bi se on malo odmorio ili da vama ne bude dosadno, to znači da on nema problema s prepuštanjem kontrole i smatra vas sebi ravnopravnom. Ipak, ako svaki vaš pokret u vožnji zajedljivo komentira i upućuje na vaše greške, tada je to znak da želi dominirati, osjećati se bolje u usporedbi s vama te vas zapravo želi povrijediti. Zapitajte se ima li vaša veza budućnost ako se kritike često ponavljaju i izvan automobila.

Vozi sporo i staje na svakom mogućem mjestu

Ovakav stil vožnje pokazuje da vaš partner često nije orijentiran na ciljeve, a moguće je i da je neodlučan. Ako samo vozi polako, tada to otkriva da je jako oprezan i pomalo nesiguran. Ovom tipu muškarca najčešće treba dosta podrške, jer nije klasični alfa mužjak i plah je u drugim aspektima života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju