Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Upoznavanje roditelja: Neka prvi susret prođe bez stresa

Upoznavanje roditelja: Neka prvi susret prođe bez stresa
1

Ako vas pozovu kod sebe doma na ručak, ponudite se za pomoć u pripremi, prije susreta saznajte nešto više o njihovim interesima te se nikako nemojte hvaliti

VIDEO

Iako o partneru znate gotovo sve, isto ne vrijedi i za njegove roditelje. Saznajte nešto više o njima prije nego li ih upoznate, koju vrstu hrane vole, kako zamišljaju omiljeni godišnji odmor, imaju li hobije... Upravo će vam to pomoći da "probijete led" tijekom ručka, a da biste izbjegli neugodnosti s partnerom dogovorite koje su teme zabranjene, poput politike, vjere ili pak bolesti. Muškarcima se preporučuje priupitati svoju dragu za koji nogometni klub njezin otac navija kako bi se znao pripremiti i izbjeći eventualne nesuglasice.

Ne otkrivajte pikanterije

Ako roditelji vašeg partnera koriste nadimke ili interne fore koje samo oni razumiju, to ne znači da se i vi trebate uključiti. Želite li ispričati kako ste se upoznali, izostavite sočne pikanterije i dajte im do znanja da ste uljudni i spremni slušati njihove priče umjesto da sebe stavljate u centar pažnje. 

Ne odbijajte poziv

Bez obzira na to koliko ste u vezi sa svojim partnerom, ako vas njegovi roditelji pozovu na večeru, nemojte ih odbijati. Ako to učinite, mogli bi pomisliti da ste nepristojni i prije nego su vas upoznali. 

Organizacija prvog susreta

Ako imate priliku sami organizirati prvi susret, izaberite mjesto na kojemu se vi osjećate ugodno, a ujedno znate da je hrana izvrsna. Prvi susret s roditeljima nije vrijeme za eksperimentiranje. 

Ponudite pomoć

Pozovu li vas u svoj dom na ručak, obavezno ponudite pomoć bilo da je riječ o pripremi hrane ili pospremanju nakon objeda. Najvjerojatnije će reći da ne treba, ali barem će uvidjeti vaše dobre manire i poštivanje njih kao domaćina. 

Ne trudite se previše kako bi ih impresionirali

Bez obzira na to kakav život vodite, prvi susret s roditeljima nije vrijeme za hvalisanje. Uvijek budite iskreni jer bi se vam u suprotno moglo dogoditi da vas laži koštaju njihova poštovanja, ali i veze. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa