Obavijesti

Lifestyle

Komentari 154

Vodič za seks u moru: Najbolje poze i rekviziti vrućih "radnji"

Vodič za seks u moru: Najbolje poze i rekviziti vrućih "radnji"
1

U dubokom moru kao pomagalo koristite "luftić, bilo da ona leži potrbuške ili uživate u oralnom seksu. U plićaku pak svakako isprobajte pozu "morskog konjica"

VIDEO

Seks u vodi za mnoge je jedna od dražih erotskih maštarija, no za taj scenarij potrebno je i neko predznanje o izvedivim pozama koji će takvu avanturu učiniti uzbudljivom i nezaboravnom, piše The Examiner.

Osjećaj adrenalina zbog mogućnosti da ćete biti uhvaćeni, blizina golog tijela i osjećaja bestežinskog stanja u moru svakako čine ideju seksa u vodi vrlo privlačnom. Ipak, ne zaboravite kako voda ne pruža nikakvu zaštitu od trudnoće ili spolnih bolesti, a kondom također nije poželjan jer ga može oštetiti klor ili sol, pa se osigurajte alternativnom kontracepcijom.

Seks u moru

Imajte na umu da morska voda pomaže u ispiranju prirodnog lubrikanta tj. vlažnosti vagine, pa sa samim seksom pričekajte sve dok partnerica nije jako uzbuđena kako bi se smanjila mogućnost boli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U plićaku

Ako ste na usamljenoj plaži, svakako isprobajte seks u vodi koja dopire do prsa, tako da muškarac ostane stajati, dok će ga partnerica obgrliti nogama koje on pridržava nadlakticama dok je drži za stražnjicu. Podizanjem i spuštanjem njezinih nogu, kao i pomicanjem s valovima mijenja se kut penetracije, što će pridonijeti uzbuđenju. 

Poza morskog konjica

Ako ste u samom plićaku gdje voda ne doseže ni do koljena, primjerice po noći, idealna poza je ona u kojoj je ona "gore". Muškarac treba leći na leđa i pridići se na podlaktice, dok partnerica može zauzeti pozu "kaubojke" tako da je leđima okrenuta od njegovog lica, u sjedećem položaju i sa stopalima na dnu mora. Rukama se može osloniti na njegovu zdjelicu kako bi osigurala oslonac.

Poza "u zagrljaju"

Partner treba sjesti na morsko dno u poziciji tzv. turskog sjeda, dok će partnerica sjesti na njega i obgrliti ga nogama, tako da položi potkoljenice na dno. U ovoj pozi je oslonac vrlo dobar, pa pruža maksimalan užitak, a jednako tako ostavlja slobodne ruke partnera kojima se možete grliti i dodatno stimulirati. Ipak, pripazite da na morskom dnu nema ježeva ili pak oštrog šljunka.

Uz pomoć bove

U pomoć vam mogu priskočiti bove koje oba partnera mogu primiti rukama tako da muškarac stoji iza partnerice i ulazi straga. Ona može noge staviti u gotovo sjedeći položaj i nasloniti se na njega. 

"Luftić" kao pomagalo

Ako imate "luftić" možete se udaljiti od obale i uživati u većoj diskreciji, dok će on poslužiti kao svojevrsni krevet. Partnerica treba leći potrbuške na zračni madrac tako da joj noge budu u vodi, a guza na samom pregibu. Partner treba prići s njezine stražnje strane te podizanjem i spuštanjem njezinih nogu diktirati tempo. 

Bude li vam ova poza teško izvediva, uvijek možete uživati u oralnom seksu, gdje je dubina nebitna i možete se izmjenjivati na zračnom madracu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru
Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...