Obavijesti

Lifestyle

Komentari 308

Želite veći užitak ili dulji seks? Otkrijte najbolje poze za to...

Želite veći užitak ili dulji seks? Otkrijte najbolje poze za to...
3

Seks poza za svaku situaciju: Misionarska poza omogućit će partneru da dulje traje, dok će se žene najsamouvjerenije osjećati kad su one gore i vladaju situacijom

VIDEO

Za parove koji pokušavaju zatrudnjeti najbolja je misionarska seks poza, tvrdi američka seksualna terapeutkinja Amy Levine. Ta poza spermijima olakšava prolaz do jajnih stanica, osobito ako ispod stavite jastuk. Time podižete zdjelicu, i sprječavate da ejakulat iscuri čime se poboljšavaju šanse za začećem, piše Woman's Day.

U ovoj će pozi on trajati dulje

Petina muškaraca orgazam doživi već nakon dvije minute seksa, a prerani kraj užitka može spriječiti odabir prave seks poze. Najbolji izbor također je misionarska poza. Tijekom misionarske poze muškarac je taj koji kontrolira cijelu situaciju. U ovoj se pozi on vrlo lako može zaustaviti kad seks postane preintenzivan i uzeti malu pauzu, pa potom nastaviti. Odličan izbor su i posebni kondomi koji smanjuju trenje. Time će se spriječiti prerana ejakulacija. 

Fotolia

U ovoj će se pozi oni osjećati samouvjerenije

Za žene koje se tijekom seksa osjećaju pomalo nesigurno, najbolja je poza kaubojke, tvrdi dr. Debby Herbenick, autorica knjige "Zato što je tako dobro: Ženski vodič za seksualno zadovoljstvo". Ta im poza omogućuje potpunu kontrolu i pokazuje koliko su moćne. Tjelesna dominacija pomaže ženi ojačati seksualno samopouzdanje. 

U ovoj će pozi njezin užitak biti još veći

Ako želite da njezin užitak bude još veći, probajte tehniku koitalnog poravnanja, poručuje dr. Herbenick. Iako je riječ o varijaciji misionarske poze, ona ženama olakšava postizanje orgazma. Muškarac svojim ramenima treba prelaziti ženina, odnosno trebao bi se postaviti nešto više nego uobičajeno. Tako da je penis pri penetraciji, umjesto gore, usmjeren prema dolje. 

Ako je partner "obdaren"

Poza žlice ili bočni položaj najbolji su izbor ako je partner "obdaren". Ta će poza ženi omogućiti bolju kontrolu nad penetracijom i partnerovim pokretima. Ona diktira intenzitet. 

Fotolia

Ako partner nije baš "obdaren"

Stručnjaci ističu da veličina penisa nije presudna za seksualno zadovoljstvo, no postoje određene poze koje se preporučuju ako partner ima manji penis. Najbolja je poza u kojoj je žena gore, ali je pritom važno da se rjeđe diže i spušta, a više oslanja na kružne pokrete. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 308
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom