Obavijesti

Viral

Komentari 338

Dječak (3) našao muškarca koji ga je ubio - u prošlom životu!

Dječak (3) našao muškarca koji ga je ubio - u prošlom životu!
3

Trogodišnji dječak s Golanske visoravni blizu granice Sirije i Izraela rekao je da je u prošlom životu ubijen sa sjekirom. Pokazao je gdje je tijelo, oružje i tko ga je ubio

VIDEO

Trogodišnji dječak s Golanske visoravni blizu granice Sirije i Izraela rekao je da je u prošlom životu ubijen sa sjekirom . Starješinama sela pokazao je gdje je ubojica pokopao njegovo tijelo , a oni su upravo na tom mjestu pronašli kostur muškarca. Također, dječak im je pokazao i mjesto gdje se nalazi sjekira kojom je ubijen . Pronašli su i nju, prenosi The Epoch Times .

U svojoj knjizi, 'Djeca koja su živjela ranije: Reinkarnacija Danas' njemački psihoterapeut Trutz Hardo ispričao je ovu misterioznu priču, zajedno s drugim pričama o djeci koja tvrde da se sjećaju svojih prošlih života.

No, ovoj priči svjedočio je dr. Eli Lasch, koji je poznat po uspostavljanju medicinske skrbi u Gazi, što je bio dio izraelske operacije u 60-im godinama prošlog stoljeća. Upravo je dr. Lasch, koji je preminuo 2009. ispričao ove neobične događaje Hardu.

Dječak je pripadnik Druz a, etničke skupine u čijoj je kulturi postojanje reinkarnacije prihvaćeno kao činjenica . No, unatoč tome, dječakova priča je svejedno iznenadila njihovu zajednicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čim je progovorio, sve je rekao svojoj obitelji

Rođen je s dugačkom crvenom oznakom na glavi. Takve oznake se u njegovoj kulturi smatraju povezanim s načinom smrti u prošlom životu. Kad je dječak bio dovoljno star da može govoriti , rekao je svojoj obitelji da je ubijen udarcem sjekirom u glavu .

Običaj je da starješine odvedu dijete, kad napuni tri godine, do kuće za koju tvrdi da je bila njegova u prijašnjem životu. Dječak je točno znao u kojem je selu živio , pa su se uputili tamo. Kad su došli u selo, dječak se prisjetio kako se zvao u prijašnjem životu .

Sve je znao, čak i puno ime i prezime svojeg ubojice

Mještanin sela kazao je da je dječak tvrdio da je reinkarnacija muškarca koji je nestao prije četiri godine . Njegovi prijatelji i obitelj mislili su da je zalutao na neprijateljski teritorij u blizini, što se ponekad događa.

No, dječak se sjetio svega, čak i punog imena i prezimena muškarca koji ga je ubio . Kad se suočio s tim čovjekom, navodni ubojica je problijedio, ali nije priznao ubojstvo. Dječak je tada rekao starješinama da ih može odvesti do mjesta gdje je pokopano tijelo. Na točno tom mjestu iskopali su kostur muškarca s ranom na glavi koja se nalazi na istom mjestu gdje dječak ima biljeg. Pronašli su i sjekiru kojom je ubijen.

Nakon što su ga suočili s dokazima, ubojica je na koncu priznao zločin . Dr. Lasch bio je prisutan tijekom cijelog ovog procesa.

Svijet je prepun misterija koje izazivaju naše trenutno znanje. U svojoj rubrici 'Preko znanosti' E poch Times skuplja priče upravo o takvim čudnim fenomenima kako bi stimulirali maštu i otvorili mogućnosti koje su se činile nezamislivima. A jesu li one istinite? To je na čitateljima da odluče...

Ispod možete pogledati dva zanimljiva dokumentarca o reinkarnaciji.

VIDEO
VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 338
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse