Obavijesti

Viral

Komentari 49

Pet najmračnijih tajni zvijezda Hollywooda punih krvoprolića

Pet najmračnijih tajni zvijezda Hollywooda punih krvoprolića
1

Iako su ostvarili fenomenalne glumačke karijere, prošlost ovih zvijezda prožeta je događajima koji su ih obilježili za cijeli život, najčešće ne na previše dobar način...

VIDEO

1. Otac Woodyja Harrelsona bio je plaćeni ubojica

- Imao sam 11 ili 12 godina kada sam na radiju čuo ime svojeg oca. U autu sam čekao ženu koja je pomagala mojoj majci i koja me svaki dan pokupila ispred škole. Govorili su o Charlesu Harrelsonu i nekakvom suđenju za ubojstvo. Pomislio sam kako je nemoguće da postoje dva Charlesa Harrelsona. Bio je to moj otac, objasnio je Harrelson za The Guardian 2012. godine.

Wikimedia

Pet godina ranije njegov je otac umro u zatvorskoj ćeliji. Charles Harrelson 1973. godine zatvoren je na 15 godina zbog ubojstva Sama Deglie, trgovca žitom. Nakon pet godina pušten je zbog dobrog ponašanja. Godine 1981. osuđen je na dvije doživotne kazne zbog ubojstva suca Johna Wooda. Bilo je to prvo ubojstvo suca u SAD-u u 20. stoljeću. Čovjek je u međuvremenu u nekoliko navrata tvrdio da je ubio i predsjednika J. F. Kennedyja .

2. Charlize Theron gledala je dok je njena majka ubijala njenog oca

Djetinstvo prekrasne Charlize bilo je isprepleteno teškim traumama. Njena majka Gerda Maritz i ona živjele su s ocem koji ih je konstantno zlostavljao. Kada je navršila 15 godina, Charlize je bila prisutna kada je Gerda u samoobrani ustrijelila i ubila Charlesa Therona.

Tumblr

Te je večeri Charles kući došao vrlo pijan. Uzeo je pušku i počeo pucati po ulici i kući, te prijetiti Charlize i majci da će ih pobiti. Nasreću (kako za koga), njena je majka stvari uzela u svoje ruke.

- Moja je mama nevjerojatna. Znam da će to sva djeca reći za svoju majku, ali ona je jedinstvena. Nekoliko mi je puta doslovno spasila život, ispričala je Charlize godinama kasnije.

Charlize je o stravičnom incidentu javno progovorila tek nekoliko puta , u intervjuima kod Oprah i Piercea Morgana.

3. Matthew Broderick je u prometnoj nesreći ubio majku i kćer

Poznati glumac godišnji je odmor u kolovozu 1987. godine provodio u Sjevernoj Irskoj s tada novom djevojkom Jennifer Grey. Nesreća se dogodila kad je njegov BMW završio u suprotnoj traci, a u izravnom su sudaru poginule dvije osobe u automobilu koji je dolazio iz suprotnog smjera. Bile su to Margaret Doherty (63) i njena kći Anna (28).

Tumblr

Broderick je završio s nekoliko težih ozljeda, a kasnije je tvrdio da se ne sjeća kako je i zašto došlo do nesreće. Prvo je osuđen na pet godina zatvora, no na kraju je optužen tek za bezobzirnu vožnju te samo 175 dolara kazne. Nikada ni dana nije proveo u zatvoru.

4. Sean Penn je silovao i prebio Madonnu

Slavni glumac koji je trenutno u vezi upravo s Charlize Theron 1985. godine je stupio u brak s Madonnom . U prvim danima braka ona je za njega izjavila kako je 'najveća faca u svemiru', no kasnije je to mišljenje, sigurni smo, drastično promijenila.

Tumblr

Sredinom 80-ih Penn je bio slavan po svojim fizičkim nasrtajima na paparazze. Na njih je pucao, gađao ih kamenjem, razbijao im opremu, a jednoga je skoro bacio s hotelskog balkona. Nažalost, ništa bolje nije prošla ni Madonna. Kad je načuo za njenu navodnu aferu s Warrenom Beattyjem , Penn se napio, ušao u Madonninu kuću, privezao ju za stolac i devet ju sati zlostavljao fizički i psihički.

Madonna je kasnije priznala da ju je Penn i silovao, no na kraju je odbacila tužbu protiv njega kako ne bi generirala dodatnu medijsku pažnju. Nekadašnji par danas je u prijateljskim odnosima.

5. Mark Wahlberg je bio okorjeli rasist i nasilnik

Wahlberg je danas jedno od najomiljenijih hollywoodskih lica, a nekad je bio reper pod imenom 'Marky Mark', model za donje rublje i - huligan. Već do 13. godine postao je ovisan o kokainu , a u cijelom je životu uhićen više od dvadesetak puta. U 16. je godini u jednom danu prebio dva Vijetnamca, a jednome navodno izbio i oko. No, žrtva je godinama kasnije otkrila medijima da je na to oko oslijepila još u Vijetnamskom ratu.

Iako je osuđen za pokušaj ubojstva, Mark je u zatvoru odsjedio tek 45 dana . Nekoliko godina kasnije jednom je čovjeku slomio čeljust , također iz rasističkih pobuda. U kasnijim se intervjuima nekoliko puta osvrnuo na svoju prošlost i požalio zbog boli koju je nanio brojnim ljudima.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način