• Članak
  • Komentari 167
  • Share 573
  • Tweet8
http://www.youtube.com/v/k2mjs_gdMAI

Teoretičari zavjere uvjereni: Baracka Obamu čuvaju reptili

Pobornici teorija zavjere dočekali su svojih pet minuta zahvaljujući snimci na kojoj navodno možemo vidjeti Obaminog tjelohranitelja kako mijenja oblik. Pogledajte to

Petak, 29. 3. 2013. u 13:15    Piše: 24sata

Zahvaljujući videu koji je na YouTube postavio takozvani 'Pokret otpora reptilima', brojni teoretičari zavjere su dočekali svojih pet minuta jer na snimci navodno možemo vidjeti tjelohranitelja američkog predsjednika Baracka Obame kako mijenja oblik.

Muškarac, za kojeg narator tvrdi da je vjerojatno reptil, o sigurnosti prvog čovjeka SAD-a je brinuo tijekom Cionističke konferencije u Washingtonu, a pažnju 'boraca za čovječanstvo' je privukao nervoznim kretnjama.

- Pažljivo promatrajte kako će mu se glava iznenada promijeniti. Njegove uši, vilica, nos, jagodična kost. Je li ovo dokaz da Illuminati liježu u krevet s najmanje jednom drevnom izvanzemaljskom rasom? - pita na kraju pobornik teorija Davida Ickea, koji nije ostavio ni najmanju mogućnost da čovjek naprosto ima takvu lubanju, a uz to u govoru omalovažio što sve može učiniti kut snimanja u kombinaciji sa sjenom.

Podsjetimo, upravo je Icke 'proslavio' teoriju da su reptili na vrhu piramide, premda su se tom tvrdnjom bavili i mnogi drugi autori.

Uglavnom, prema Ickeovom tumačenju, ta se vrsta održava međusobnim križanjem nekoliko reptilskih obitelji, te od davnina upravlja financijama, medijima, religijama...

Pa ako je tome doista tako, pitamo se zašto bi se ijedan od njih prihvatio posla tjelohranitelja, međutim autor videa se ni na to nije osvrnuo.

Tagovi: teorija zavjere, reptili, misteriji, izvanzemaljci, david icke, barack obama

Izdvojeni komentari 167 komentara Pogledaj sve komentare
29.03.2013., 14:05

Smradac: jbt ne možeš ni ružan više bit da te ne proglase vanzemaljcem

29.03.2013., 13:31

Erpii Isco: Zasto bas bas sve snimke ili slike necega "neprirodnog" ili "paranormalnog" moraju bit mutne i nejasne?

29.03.2013., 13:36

₁₉Tђ₅₀: Voldemort?

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar