Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Aktualni trend: Nosi se odjeća u vatrenoj boji proljeća...

Aktualni trend: Nosi se odjeća u vatrenoj boji proljeća...
12

Stilska pravila: Za dan crvenu boju nosite s ružičastom, a za večer s crnom te nabavite skinny traperice u toj nijansi. Na pistama se nosi crveno od glave do pete

VIDEO

Ako ste u potrazi za proljetnim trendovima, onda vam predlažemo onaj sa svjetskih pista - crveno od glave do pete. Crvena simbolizira strast, ljubav, prestiž, glamur i raskoš, a žene u crvenim kombinacijama jednostavno su atraktivnije. 

Međutim, mnoge izbjegavaju ovu nijansu jer smatraju da je vrlo teška za kombiniranje. Iako trend nalaže samo intenzivnu nijansu crvene, budite slobodni maksimalno iskoristiti njezin potencijal. 

U slučaju da je želite kombinirati s drugim bojama, ne morate se ustručavati ni ružičastih nijansi, ali što god odlučite, ne zaboravite - crveni nokti i ruž se ove sezone ne propuštaju, čak i ako u garderobi ne volite ili rijetko nosite ovu boju. Crvena odjeća i obuća odlično pristaju svim ženama, bez obzira na to radi li se o plavušama ili crnkama i boji tena. Ako ipak niste dovoljno hrabri da se odlučite za crveni styling od glave do pete, bit će vam dovoljan i jedan detalj u ovoj vatrenoj boji. 

Torbice, cipele i nakit izbor su s kojim ne možete pogriješiti, ali jednako tako i sako ili kaput. Posebice treba spomenuti velike kožnate torbe koje su nosive u svim prilikama, bez obzira na to radi li se o poslovnim sastancima, dnevnim ležernim kombinacijama ili večernjem izlasku. Jednako tako, crvene cipele o kojima je pjevao i David Bowie, uz malu crnu haljinu nepogrešivo su oružje za večernje kombinacije. 

Pri kombiniranju s drugim komadima odjeće dramatičan efekt se postiže uz crnu, a to je ujedno i odličan odabir za svečanije prilike i večernje izlaske. 

Bijele i svjetlije nijanse plave udružene s crvenom elegantan su odabir za poslovne lookove i dnevne kombinacije, a i najjednostavnija marama ili šal u crvenoj savršeno će zaokružiti i najležerniji styling. 

Također, jedan od “must have” komada ovog proljeća su i traperice skinny kroja u intenzivnoj crvenoj, a kombinirajte ih uz lepršavu košulju i torbicu sa zmijskim uzorkom. Ubojite štikle i spremni ste za sve situacije. Upravo takve stylinge biraju i poznate modne blogerice Chiara Ferragni i Susie Bubble, koje vam mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija. 

Zato se ovoga proljeća ohrabrite i odaberite vatrenu crvenu kojom ćete uljepšati svoj ormar i sezonskim komadima dati novo lice.

Važno je da je kroj klasičan i udoban 

Kako su jarke boje i inače savršene za topliju sezonu, ovog puta birajte crvene. Važno je da je kroj jednostavan, a komad udoban, baš poput ovog na slici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith