Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Festivalska moda: Sezonama vrijedi pravilo da pravila nema

Festivalska moda: Sezonama vrijedi pravilo da pravila nema
1

Rese, vruće hlačice, šeširi, maksi haljine, kombinezon i ‘statement’ nakit okosnica su otkačenih, originalnih kombinacija tzv. festivalske mode koja nema pravila...

VIDEO

Kalifornijska Coachella bila je tek “zagrijavanje” u festivalsku sezonu koja u Hrvatskoj službeno počinje 22. lipnja megapopularnim INmusicom. Osim lude zabave jednako je bitno otpustiti modne kočnice i razigrati dnevne kombinacije. Već nekoliko sezona na snazi je pravilo da pravila nema. 

PR fotografije

Vruće hlačice Zara 229,90 kn

Dapače, spajanje nespojivih stilova je itekako dobrodošlo. Boho glam diva, eklektična djevojka iz susjedstva, otkačena surferica, party romantičarka... tijekom festivalske groznice možete zaigrati koju god ulogu poželite. Sve to ne bi bilo moguće bez nekoliko ključnih komada koji svakog ljeta iznova “uskaču” u pomoć. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PR fotografije

Šešir H&M 69,90 kn

Prva asocijacija na dugo, toplo ljeto su resice koje su ove sezone pronašle put do srca svih trendseterica. Sveprisutne su na odjeći, a najbolje se snalaze na dodacima poput torbica. U stopu ih prate neizbježne vruće hlačice koje su postale ljetni klasik. Dužinu prepuštamo vama, kao i boje te izbor materijala. Tu su i majice sa šarenim uzorcima i mudrim porukama koje su sve glasnije i zabavnije. 

PR fotografije

Gornji dio H&M 79,90 kn

Osobito “cropped” topovi koji se nose na uske pencil suknje ili lepršave tunike/haljine. Ne zaboravimo i maksi haljine koje ove sezone krojevima i bojama slave lude sedamdesete. Uz rokerske gležnjače čine idealan spoj. 

PR fotografije

Donji dio H&M 69,90 kn

Kombinezon ove sezone obožavaju svi dizajneri i high street brendovi te se brzo nametnuo kao modna zvijezda. Udoban i praktičan, zaboravite na jednobojne kombinacije. Što šarenije i veselije, to bolje. 

PR fotografije

Majica Mango 79 kn

Brine li vas da bi vam kiša mogla pomrsiti račune, ruksak je i ovog ljeta vjeran modni prijatelj. U njega ubacite laganu parku ili bomber jaknu, a na noge hunterice kojima popularnost ne jenjava. Nisu li vam omiljene, tenisice su ove sezone zagospodarile ulicama. Čim ih obožava Karl Lagerfeld, nema rasprave.

PR fotografije

Parka Zara 599,90 kn

 Uz gladijatorice i platforme na vezanje nema mjesta za štikle. Sve to ne bi bio savršen modni scenarij bez “statement” nakita kojima su se pridružile i privremene metalik tetovaže koje obožavaju Beyonce i Alessandra Ambrosio. Uz dodatak obveznih “pomoćnika”, šešira, marama i sunčanih naočala, stilske igre bez granica mogu početi.

PR fotografije

Ogrlica New Yorker 59 kn

Moderna djeca cvijeća

Prozirni cvjetni kimono s resicama prebacite preko omiljenoga kupaćega kostima. Jer za festivalskih mjeseci modna sloboda (i što više gole kože) obvezna je te ne trpi sputanost odjećom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje