Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

Kao iz bajke: Poznate Hrvatice u ulozi Snjeguljice i Trnoružice

Kao iz bajke: Poznate Hrvatice u ulozi Snjeguljice i Trnoružice
6

Frizerski salon F predstavio je kampanju u kojoj su glavne zvijezde Antonija Stupar Jurkin, Jelena Veljača i Nives Ivanković. One su utjelovile likove iz bajke

VIDEO

Sjećate li se bajki? Onih pravih bajki?  Bajki o Snjeguljici, zloj maćehi i Trnoružici. Bajki u kojima su prekrasne ljepotice bajne kose uvijek pronalazile ljubav svog života i živjele u čarobnim dvorcima sretno do kraja života. Takvu jednu bajku ove sezone priča i naš poznati frizerski salon F na čelu sa kreativnim voditeljem Zvonimirom Franićem koji je čaroban dvorac Trakošćan iskoristio kao idealnu kulisu za svoju bajkovitu kampanju.

Zvonimir je i ovoga puta glavne uloge ove bajke prepustio svojim muzama: poznatoj scenaristici i glumici Jeleni Veljači, lijepoj TV voditeljici Antoniji Stupar Jurkin te dami hrvatskog glumišta Nives Ivanković.

Salon F

Odmaknuvši se od svakodnevnih standarda kreiranja frizura, Zvonimir i njegov tim usredotočili su se na ljepotu lica koje uokviruje raskoš njegovane i oblikovane kose. Ovoga puta svu pažnju posvetili su valovima koji u pažljivo stiliziranim slapovima padaju niz leđa naših bajkovitih ljepotica.

Trnoružica je lik kao stvoren za neponovljivu i jedinstvenu ljepoticu poput Jelene Veljače. Raskošni uvojci koji svojim volumenom uokviruju lice dodatno naglašavaju mističnost Jeleninog pogleda dok druga frizura odmaknuta od lica stvara dojam bezvremenske ljepote koja očarava.

Salon F

- Oduvijek me impresionirao poseban vizual bajki, i bila sam oduševljena Zvonimirovom idejom da na tren oživimo neke od najpoznatijih trenutaka iz tih magičnih priča! Uloga Trnoružice, čarobno jezero kraj fantastičnog dvorca Trakošćan, i cijeli tim salona F koji su nam pomogli da rekreiramo fantaziju, učinili su ovo snimanjem za pamćenje! Sretna sam i zahvalna što sam dio F tima već godinu dana! - oduševljeno nam je ispričala Jelena Veljača.

Salon F

Antonija Stupar Jurkin u ovoj bajci dobila je ulogu nježne Snjeguljice čija frizura svojom decentnošću naglašava ljepotu crta lica dok se sa druge strane igra raskošju raspuštene kose koja se u voluminoznom repu spušta niz leđa u jednom valu.

- Oduvijek me privlačio svijet bajki tako da Zvonimirov poziv da postanem Snjeguljica jednostavno nisam mogla odbiti. Njemu i cijelom timu salona F beskrajno vjerujem kada je u pitanju njega i oblikovanje kose te se stoga vrlo rado i bez straha prepuštam svim njihovim bajkovitim zamislima.

Salon F

Posebno me razveselila činjenica da se kampanja snima na jednom od meni omiljenih mjesta dvorca i hotela Trakošćan što se odlično uklopilo u bajkovitu temu koju smo pokušali dočarati ovom kampanjom.- rekla je Antonija Stupar Jurkin.

Nives Ivanković svojom karizmom vrlo smjelo i profesionalno ulazi u svaki zadani lik tako je i ovoga puta odlično dočarala ulogu zle maćehe koja svojom pojavom plijeni pozornost gdje god se pojavi. Naglašavajući toplinu i bogatstvo boje dobiva se na efektu njegovane i pomno stilizirane kose koja svojim raskošnim uvojcima i trendi pletenicama oduzima dah.

Salon F

Dijeleći sa nama svoje dojmove sa snimanja Nives Ivanković je naglasila:

- Uvijek je divno biti okružen ljudima koji svoj posao rade s toliko ljubavi i žara kao što je to slučaj sa Zvonimirom i njegovim timom. Kada ste dio ovakve ljubavi osjećate se kao u bajci, a upravo se i ja tako osjećam svaki put kada se prepustim rukama ovakvih znalaca. 

Na kampanji je radio cijeli tim Salona F sa svojim asistenticama pa frizure potpisuju Ivona Palić za Antoniju Stupar Jurkin, Petra Bencek za Nives Ivanković i Zvonimir Franić za Jelenu Veljaču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith