Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Kožna jakna u kombinaciji s trapericama ne izlaze iz mode

Kožna jakna u kombinaciji s trapericama ne izlaze iz mode
1

Savršen par - s kombinacijom poderanih traperica i kožnate jakne ne možete pogriješiti, a za uglađen look kožnatu pencil suknju nosite s pletivom

VIDEO

Od Stelle McCartney do Guccija, mnogi su dizajneri bili inspirirani Jamesom Deanom ili se vratili u devedesete pa traperice visokog struka uparili s kožnatim jaknama ili bluzama. Bilo da ste okorjeli roker i bajker ili ujutro ne znate što ćete obući pa posegnete za trapericama i omiljenim kožnjakom, ovaj “dvojac” nikad neće izaći iz mode. Isto je i ove godine, a traper i koža istodobno mogu izgledati prilično rokerski i uglađeno. 

PR fotografije

Kožnata jakna, Mango - 799 kn

Iz poznatog Saks Fifth Avenuea rekli su da su Stellini komadi od trapera nešto što bi njezina majka Linda nosila sedamdesetih. Obožavala je avangardne kožnate majice i tanke jakne koje je nosila s trapericama visokog struka na kojima bi joj pozavidjeli brojni današnji hipsteri. Nešto modernije kombinacije kože i trapera uključuju kožnate pencil suknje uparene s “oversized” traper košuljama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PR fotografije

Majica, H&M - 99 kn

No nema bolje kombinacije od poderanih traperica, glomaznih gležnjača s metalnim kopčama ili kožnate jakne. Ovakva izdanja lako se prilagođavaju jutarnjim i večernjim izlascima, a uz par visokih potpetica možete otići i na važan sastanak, ali i tjedan mode. Mnoge modne blogerice i trendseterice nedavno su poludjele za takozvanim “normcoreom”. Ovaj trend veliča jednostavnost. Sjetite se Julije Roberts ranih devedesetih jer baš ona najbolje opisuje esenciju ovoga stila.

PR fotografije

Traperice, Zara - 359 kn

 Traperice visokog struka, obične majice, velike kožnate jakne, po mogućnosti od dečka, i bijele tenisice - savršen su spoj bile tada, ali su i danas. Da je ova kombinacija stvarno legendarna, znaju i Alexander Wang i Givenchy. Wangova jakna od trapera s kožnatim rukavima sjajan je odabir, posebno u ove sunčane jesenske dane. 

PR fotografije

Gležnjače, Mango - 359 kn

Tri trenda u jednoj kombinaciji

Tom Ford upario je traper, kožu i visoke čizme - tri velika trenda ove sezone, a modne su ovisnice poludjele za ovim modelom čizama. Osim toga, s kombinacijom poderanih traperica i kožnate jakne ne možete pogriješiti.

PR fotografije

Torbica, Givenchy, net-a-porter.com

Jednostavno, a tako cool 

Iako naizgled jednostavan stil, u njemu ćete sigurno biti totalno chic. Dobre traperice i crna koža definitivno su najpoželjniji komadi u svakom ormaru. Styling “začinite” zanimljivom torbicom.

PR fotografije

Naočale, asos.com - 220 kuna

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima