Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Mala bijela haljina ove sezone je sinonim za finu eleganciju

Mala bijela haljina ove sezone je sinonim za finu eleganciju
4

Kombinirajte je uz detalje poput jednostavnih zlatnih ogrlica ili minimalističkog prstenja, a hrabrije trendseterice nosit će bijelu haljinu uz jarke i upadljive detalje

VIDEO

Mala bijela haljina neopjevana je junakinja odjela s haljinama, kaže Nina Garcia, modna novinarka i kritičarka sa zavidnim životopisom koji uključuje Elle i Marie Claire. Njezinu je “sestru blizanku”, malu crnu haljinu ili “little black dress” (LBD), stvorila legendarna Coco Chanel. 

Mala je crna haljina tada bila dužine malo ispod koljena, a Coco ju je kombinirala uz bijele bisere i tako u povijest “ušila” svoj prepoznatljiv stil. 

PR fotografije

Haljina, Mango, 179 kn 

Ljubiteljice klasike i romantičnih odjevnih kombinacija najbolje će se snaći u maloj bijeloj haljini. Kombinirajte je uz decentne detalje poput jednostavnih zlatnih ogrlica ili minimalističkog prstenja, a hrabrije trendseterice nosit će bijelu haljinu uz jarke i upadljive detalje poput “statement” šarenog nakita. 

PR fotografije

Torba, Mango, 499 kn

Dobar je odabir bez obzira na to želite li izgledati poput hollywoodske dive ili neopterećenog boema, ali pravo lice ove haljine zapravo je elegantno i svečano. 

PR fotografije

Sandale, Zara, 499 kn

Yoko Ono je svoju kratku vjenčanicu toliko voljela da ju je nosila mnogo puta nakon vjenčanja. Jane Birkin jedna je od rijetkih žena koja u bijeloj, pletenoj haljini s dubokim dekolteom nije izgledala nimalo vulgarno, a kraljica newyorškog Studija 54, Bianca Jagger, poznata je po tome što je često tulumarila baš u takvim odjevnim kombinacijama.

PR fotografije

Haljina, Zara, 399 kn

 Ove sezone najpoznatiji svjetski dizajneri predstavili su malu bijelu haljinu na bezbroj načina, od strukiranih retrokrojeva pa sve do futurizma kod Alexandra Wanga. 

PR fotografije 

Ogrlica, H&M, 199 kn

Vrlo je svestrana, kao i njezina crna verzija, pa su pamučni modeli haljina idealni za ležerna izdanja, a savršeni outfit postići ćete kombinirajući je s japankama, platnenom torbom i slamnatim šeširom. Tu su i čipkaste verzije koje ukupnom izgledu daju dozu romantike, posebno u kombinaciji s niskim sandalama i “statement” zlatnim ili srebrnim nakitom. 

PR fotografije

Mango, 179 kn

Uski, seksepilni modeli nose se na visoke potpetice, “clutch” metalik torbicu ili veliki nakit. Za boho look nabacite šešir i kožnatu jaknicu ili resice u svim oblicima i veličinama, na gladijatoricama, prslucima ili vrećastim torbicama, a koža je i inače dobar kontrast nježnoj bijeloj, pa haljinu možete upariti i s glomaznim gležnjačama koje na proljeće i ljeto dolaze u varijantama s otvorenim prstima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju