Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Sve što vam treba za party sezonu je mala haljina i torbica

Sve što vam treba za party sezonu je mala haljina i torbica
8

S novogodišnjim stylingom ne treba komplicirati te imajte na umu praktičnost. Šaptač cipelama sa SuperMilom dijeli vam dvije super trendi kratke party haljine

VIDEO

Sve što vam ove sezone treba za blagdanske tulume je neka mala haljina i mini torbica. Jer s novogodišnjim stylingom ne treba komplicirati. Koliko god ćete možda poželjeti odjenuti ili nataknuti nešto u čemu se ne osjećate “naj”, ali izgledate fenomenalno, razmislite dvaput. Udobnost dobiva na cijeni kako se kazaljka na satu primiče ponoći. 

Znači, apsolutno da, kraća i izazovnija haljina, s možda otvorenim leđima ili prorezima na struku, ali nikako prekratka jer bi vam se večer mogla pretvoriti u beskonačnu povuci-potegni epizodu. 

Danijel Berković/Pixsell

Bež lakirana Accessorize, 157 kn., sa zmijskim uzorkom H&M, 180 kn., Jednostavna tamnoplava, Humanic, 269 kn

A ono što može napraviti još više problema su cipele. Bosonogo plesanje na stolu ne dolazi u obzir pa ako štikle ne nosite svaki dan, nemojte ih obuti niti za ovu priliku. Naravno da silueta izgleda bolje s dodatnim centimetrima pa se ipak podignite, ali ne na više od pet. 

A ono što će malo olakšati eventualni šoping prije tuluma jest činjenica da su baš ove zime u trendu minijaturne torbice koje najčešće kombiniramo uz kratke haljine. I mogu se kupiti gotovo na svakom koraku. Isto kao što kod haljina i cipela treba misliti na udobnost, tako se pri odabiru torbica mora misliti na praktičnost. Pismo i “clutch” modeli aktualni su praktički oduvijek, međutim, koliko god ih je lijepo vidjeti, toliko znaju biti gnjavaža. Zato birajte nešto poput legendarnog Chanelova modela 2.55. 

Danijel Berković/Pixsell

Crna baršunasta ‘clutch’ tobica, H&M, 180 kn., crno-bijela ukrašena perlicama, Humanic, 740 kn; kožnata prošivena ‘clutch’ torbica s mašnom, Iggy, 320 kn 

Važno je da je možete prebaciti preko ramena, a metalni će lančić dodatno naglasiti glamur cijelog stylinga. I ne zazirite od upadljivih materijala i uzoraka - što su upadljivije i sjajnije to su bolje! Savršene primjerke u jesensko/zimskoj kolekciji predstavili su Dolce&Gabbana. Njihove torbice prave su bajkovite minijature. Savršene za svaku party princezu. 

Osvoji haljinu

Jedan od naših najpoznatijih online shopova trendi odjeće i modnih dodataka - Šaptač cipelama - za party look predlaže što više šljokica. Blogerica Isabella Rakonić zablistala je u maloj svetlucavolj haljini, a slična može biti i vaša. 

Šaptač cipelama u suradnji sa SuperMilom dijeli vam dvije super trendi kratke party haljine.

Više doznajte na Instagramu i Facebooku Šaptača cipelama, kao i na istim profilima našeg časopisa.

Na rokerski styling savršeno pristaju gležnjače

Što se tiče cipela, evo još nekoliko redaka o trendovima. Čizme iznad koljena najtoplije su trendi rješenje. Važno je da nisu preuske. Idealni će biti XL (“extra long”) modeli koji se šire prema gore. Pritom nećete pogriješiti ako između čizama i haljine ostavite malo “gole” kože ili odaberete toliko visoke da izgledaju gotovo poput hlača ili tajica. Na rokerskiju kombinaciju savršeno će pristajati gležnjače, a u obzir uvijek dolaze i klasične salonke. 

WEN/Pixsell

One odvažnije odabrat će sandale. Očigledno, ne na bosu nogu. Vjerojatno ne može glamuroznije od toga - baršun, lakirano i sjajni nakit - elementi su savršenoga novogodišnjeg stylinga. 

Što se tiče potonjeg, kitite se ovisno o osobnosti. Ako volite više nakita, ruke prepune različitog prstenja pun su pogodak. Također, jako dobro izgledaju i glomazne naušnice koje se nose samo na jednom uhu. Šminka je naravno metalik. I to ne samo, srebrna i zlatna nego i bakrena, brončana... Jako dobro, na primjer, izgledaju kombinacije decentnoga srebrnog sjenila i narančastog ruža ili zlatnog u kombinaciji s bojom ciklame.

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake subote ekskluzivno uz 24sata!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...