Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Svevremenski modni trend: Tko je ta zgodna mačka u koži

Svevremenski modni trend: Tko je ta zgodna mačka u koži
1

Godine i konfekcijski brojevi nisu ograničavajući faktor. U koži doista svi mogu dobro izgledati. Evo nekoliko prijedloga koji zaista pristaju svim građama tijela

VIDEO

Trend kože definitivno ne izlazi iz mode. A i zašto bi, riječ je o jednom od najotpornijih materijala, a ekokoža iz godine u godinu postaje sve kvalitetnija. 

Koliko god da se katkad činilo da koža pristaje mlađoj populaciji ili da nije primjerena za dnevne kombinacije, nasreću, vremena se mijenjaju i tome je kraj. 

Smeđe kožnate hlače, Mango, 609 kn:

PR fotografije

Danas je koža dobrodošla i na poslovnim sastancima, a mišljenja smo kako veći konfekcijski broj također ne bi trebao biti ograničavajući faktor. U tom slučaju birajte crno, nikako kožu koja je pripijena uz tijelo. No klasične crne hlače uz vuneni pulover i pelerinu te obavezno veću torbu i spremni ste i za najstrašniji modni sud.

Duga crna haljina od ekokože, Zara, 229 kn:PR fotografije

Isto vrijedi i za dobnu granicu. Naravno da nećete zauvijek nositi topiće i šorceve, no nema to toliko veze s godinama koliko s pristojnošću i dobrim ukusom. No vratimo se koži i njenim ekoinačicama. 

Salonke na špic, Mango, 449 kn

PR fotografije

Gotovo da nema top dizajnera koji je za ovu zimu nije uključio u svoje kolekcije - Balmain, Saint Laurent, Lanvin, Balenciaga itd. Posebno nam se dopala Lanvinova plisirana haljina, a sličnu je kod nas nosila i Severina. Plise je izvrstan i ako ste trudni. 

Suknja pencil kroja, Zara, 249 kn

PR fotografije

Povoljne varijante nude se na online shopu Asos. Osim haljina i hlača, tu su i jakne te sakoi u kožnatim varijantama. Oni su već modni klasici i dobra kožnata jakna doista bi trebala biti u ormaru svake žene. 

Izvrsno se kombinira sa svilenim košuljama s kojima u trenu omekša i dobije dozu elegancije. Još ako uspijete dobar kožnjak uloviti na sniženju, tim bolje.

Sako s kožnatim detaljima, H&M, 299 kn:

PR fotografije

Za ljubiteljice domaće mode preporučujemo da bace oko na Krie Design. Posljednja kolekcija Kristine Burje ima nekoliko savršenih komada od ekokože u kojima sigurno nećete proći nezamijećeno. 

Suknja od ekokože, H&M, 149 kn:

PR fotografije

Materijali su, iako umjetni, iznimno kvalitetni, mekani i podatni, a moment hrvatskog pletera daje im - suprotno očekivanjima - “edgy” moment. I kako bi rekao Olivier Rousteing - žena u koži pršti samopouzdanjem. 

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake subote ekskluzivno uz 24sata! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku