Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Urbani minimalizam - odabir s kojim ne možete pogriješiti

Urbani minimalizam - odabir s kojim ne možete pogriješiti
1

Devedesetih nam je Calvin Klein pokazao koliko je minimalizam chic, a ove sezone njegova moć je u detaljima. Ovakav stil odličan je i za kad “nemate što obući”

VIDEO

Manje je ponekad doista više. Iako nekada na sebe volimo “nabaciti” nekoliko različitih uzoraka, boja, šljokica i ostalih dodataka koji graniče s kičem, decentni minimalizam je odabir s kojim nikad i nikako ne možete pogriješiti. Jedan od trendova koji se u posljednje vrijeme nakratko pojavio je i “normcore”, a vrhunac je doživio devedesetih godina. 

 

Prsluk, H&M, 299 kn

Glavna predstavnica tog trenda tad je bila Julia Roberts čija su casual izdanja “bez puno truda” izgledala kao da je uložila jako puno truda i vremena da bi izgledala tako chic. Često je se tad moglo vidjeti u širokim trapericama visokog struka, običnim bijelim majicama i kaputima jednostavnoga kroja, a nerijetko je zavirila i u muški ormar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Košulja, H&M, 249 kn

Kako se u zadnje vrijeme i taj trend vratio, eto isprike da i vi prigrlite minimalizam iako ste možda više ljubitelj svega ostalog. Ovakav stil odličan je i za one dane kad “nemate što obući”. Uz nekoliko basic komada iz ormara možete složiti kombinacije koje će izgledati savršeno. 

 

Kratke hlače, Zara, 249 kn

Što se beauty dijela tiče, ni tu ne treba pretjerivati, a to je posebno praktično ujutro kad ne želite ni ustati iz kreveta, a kamoli kombinirati što ćete obući, pa se još i šminkati. Klasične skinny ili boyfriend traperice, jednostavni krojevi koji odgovaraju svakom obliku tijela i “neboje” temelj su minimalizma. 

Gležnjače, Mango, 349,90 kn

Što se detalja tiče i minimalizam dopušta efektne komade poput torbica neobičnih modela ili zanimljivih cipela i ukrasa za kosu. Dakako, na umu uvijek morate imati da je manje više, pa zapamtite da se stil krije u detaljima, a odlične komade možete pronaći u online shopovima poput Asosa i Topshopa.

 

 

Torbica, asos.com, 298 kn

Ključ dobrog stila 

Trendseterice i street stylerice koje vole minimalizam najčešće se odijevaju u “neboje” - crnu, bijelu... No iako biste pomislili kako će to uvijek izgledati dosadno, pogledajte modni detalj desno.

 

Privjesak, H&M, 29,90 kn

Monokromno izdanje

Tajna dobroga minimalističkog stila krije se u basic komadima koje možete nositi na više načina. Tu uvijek dobro dođe bijela košulja, koja je stilski potpis brojnih dobro odjevenih trendseterica. 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara