Obavijesti

Lifestyle

Komentari 123

Zavirite u bakin ormar jer je udobna, velika vesta ključ stila

Zavirite u bakin ormar jer  je udobna, velika vesta ključ stila
1

Predimenzionirana vesta, šešir širokog oboda, čizme i kožnata torbica ove su jeseni nezaobilazna kombinacija. Osim toga, veste griju bolje od nekih jakni

VIDEO

Ne postoji odjevni komad koji će se bolje uklopiti u jesensku atmosferu kao dobra, “statement” vesta. A baš ona je ono što možete nositi svaki dan i u svakoj prilici. Predimenzionirane veste uparene sa šeširom širokog oboda u boji devine dlake, dobre čizme i kožnata torbica sve su što vam treba. 

PR fotografije

Alice + Olivia, outnet.com

Dizajnerica Tracy Reese pogodila je “u sridu” voluminoznim sivim vestama visokih ovratnika koje podsjećaju na otkačene osamdesete godine. 

PR fotografije

S natpisom, Zara - 229,90 kn

Drugi dizajneri i modne kuće koji su oduševili pletenim komadima su Banana Republic, Altuzarra i Brock Collection. Baš kako im i priliči, iz Altuzarre dolaze sofisticirane veste u nježnoj plavoj, a Brock Collection voli avangardne modele s predugim rukavima kakve smo mogli vidjeti na brojnim trendsetericama. 

PR fotografije

S printom, New Yorker - 79 kn

U posljednje je vrijeme trendi postalo i “kopati” po maminu ili bakinu ormaru. Tako su neki dizajneri inspiraciju za svoja pletiva potražili baš na tome mjestu. 

PR fotografije

Jednobojna, H&M - 249 kn

Hedi Slimane za Saint Laurent “ispleo” je debele sive veste s uzorkom snježnih pahuljica oko ovratnika, a nešto moderniju verziju klasika potražite kod modnog brenda & Other Stories. Široke veste ukrašene su klasičnim pletenicama, ali i ove sezone nezaobilaznim resicama, jednostavno su savršene. 

PR fotografije

S remenom, Mango - 249,90 kn

Kraljica urbane mode Stella McCartney za ovu sezonu predlaže asimetrične modele u tamnosivoj, a i u Acne Studios vole ovu boju te geometrijski čiste linije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav
ŠTO SU ZVIJEZDE 'ZAKUHALE'?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća