Obavijesti

Viral

Komentari 1

Poklanjamo vam ulaznice za INmusic festival 2014.!

Poklanjamo vam ulaznice za INmusic festival 2014.!
6

Počele su pripreme za INmusic festival, ulaznice za ranoranioce su u prodaji i natječaj 24sata.hr je u tijeku! Poklanjamo vam pet festivalskih ulaznica, uključite se!

VIDEO

Vrijeme je za najavu devetog izdanja INmusic festivala koje će se održat od 23. do 25. lipnja 2014. godine, a za sve one "rane ptičice" ili ranoranioce koji žele svoje ulaznice za sljedeće izdanje INmusica imati u džepu čim prije, tu su ulaznice za ranoranioce koje vrijede za sve dane održavanja festivala po posebnoj cijeni od samo 210 kuna! Do ulaznica možete doći i uključivanjem u nagradni natječaj poratala 24sata.hr jer vam poklanjamo pet festivalskih ulaznica!

Nagradni natječaj za posjetitelje 24sata.hr

Pripreme za jarusnki spektakl su u tijeku, a kako biste karte imali prije svih, poklanjamo vam 5x1 ulaznicu za INmusic festival 2014. godine! U natječaj se možete uključiti popunjavanjem nagradnog obrasca do petka, 08. studenog u 13 sati nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog pedesetog prijavljenog sudionika! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja nagrada kontaktirati mailom.

INmusic festivalske ulaznice za ranoranioce dostupne još samo do 13. studenog!

Cijena ulaznice je 210 kuna (u cijenu su uključeni svi troškovi transakcije), a za kupovinu ulaznica za ranoranioce potrebno je samo kliknuti na Entrio i osigurati svoju ulaznicu za sljedeće festivalsko izdanje. Ulaznice za ranoranioce se u ograničenim količinama prodaju do 13. studenog ili do isteka zaliha i to isključivo putem sustava Entrio. Festival će se održati u već standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivat će nulti dan i dva redovna dana festivala!

INmusic proteklih godina

Ove smo godine na INmusic festivalu mogli pogledati sjajne aktualne i legendarne izvođače poput Arctic Monkeysa koji su nastupili i na ovogodišnjem Glastonbury festivalu kao jedni od glavnih izvođača te neuništive Stoogese sa Iggyem, koji su ponovo pokazali zašto spadaju u najznačajnije predstavnike suvremene glazbe. Basement Jaxx rasplesali su publiku Main Stagea zadnjeg dana festivala, dok su nam Editorsi pružili emocionalni nastup uz sjajne Bloc Party koji su bili na posljednjoj turneji prije duže stanke. Između nastupa publika je mogla uživati u dodatnim festivalskim sadržajima kao što su Nargila Chill Out Bar, pozornice Tko pjeva zlo ne misli te Ko to tamo peva, mistična Šuma Striborova, ljudski džuboks te INteatar gdje su nastupile glumačke legende Zijah Sokolović i Vilim Matula.

I ove je godine INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala. Ako se prisjetimo samo nekih od headlinera koji su protutnjali glavnom pozornicom INmusica proteklih godina jasno je i zašto se INmusic upisao na kartu festivala koje treba posjetiti; Arctic Monkeys, New Order, Mando Diao, Franz Ferdinand, Nick Cave, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai...

Saznajte prodajna mjesta ulaznica ili ih kupite online putem! Novosti o Festivalu i line-upu pratite na Facebooku i Twitteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način