Obavijesti

Viral

Komentari 81

Nagrađujemo još samo danas! Uključi se i osvoji 1.000 kuna!

Nagrađujemo još samo danas! Uključi se i osvoji 1.000 kuna!
1

Bilo da ti je potreban financijski oporavak nakon ljetovanja ili se spremaš za novu školsku i akademsku godinu, uključi se u našu novu igru jer poklanjamo 10 x 1.000 kn!

VIDEO

Pitaš se što je potrebno učiniti kako bi ti se brzo i bez muke popunio novčanik? Mi imamo rješenje! Potrebno je samo uključiti se u našu igru i uz malo sreće ćeš uskoro uživati u super nagradi jer čak desetoro dobitnika nagrađujemo s 1.000 kn na potrošačkoj kartici!

Bilo da ti je potreban financijski oporavak nakon ljetovanja ili se spremaš za novu školsku i akademsku godinu, sada je najbolje vrijeme za neplanirane prihode i zato portal 24sata.hr poklanja:

  • 10 x 1.000 kn na potrošačkoj kartici

KLIKNI I UKLJUČI SE!

Odgovori na pitanja iz naših novih članaka i osvoji nagradu

Put do nagrade je vrlo jednostavan - potrebno je samo odgovoriti na tri pitanja čiji se odgovori nalaze na 24sata.hr i pričekati objavu dobitnika jer ćeš uz malo sreće možda baš ti uživati u super nagradi!

Nakon što točno odgovoriš na sva tri pitanja, popuni obrazac za prijavu svojim podacima kako bismo te, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. Igra se održava u pet jednodnevnih ciklusa, prijaviti se možeš ukupno pet puta po ciklusu s jednom mail adresom do završetka igre 01. rujna u 16 sati, a nakon svakog ciklusa ćemo izvući po dva dobitnika .

Objava dobitnika

Imena dobitnika potraži svakog dana od 28. kolovoza do 01. rujna iza 17 sati u podrubrici Nagradne igre, a oni  će o dobitku biti obaviješteni mailom. Pročitaj detaljna pravila nagradne igre.

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe i web servise bit će isključeni iz izvlačenja.

Prijavom u nagradnu igru prihvaćate primanje newslettera portala 24sata.hr na svoju mail adresu.

Uključi se i sretno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.