Obavijesti

Viral

Komentari 11

Uključite se! Poklanjamo vam karte za finale Eurobasketa!

Uključite se! Poklanjamo vam karte za finale Eurobasketa!
2

Uključite se u nagradni natječaj jer vam Tissot, FIBA i 24sata.hr poklanjaju ulaznice za finalnu utakmicu Eurobasketa u Ljubljani! Osigurali smo vam top mjesta u dvorani!

VIDEO

Želite li biti dio Eurobasket ludnice, uključite se u nagradni natječaj jer vam Tissot, FIBA i 24sata.hr poklanjaju 5x2 ulaznice za finalnu utakmicu u Ljubljani! Ulaznice koje možete osvojiti su za prvu kategoriju, sektor A, red 11, a sve što trebate napraviti je popuniti nagradni obrazac svojim podacima!

Prijaviti se možete samo jednom po mail adresi i to do petka, 20. rujna u 15 sati nakon čega ćemo izvući dobitnike i mailom ih obavijestiti o dobitku. Nagrađujemo svakog stotog prijavljenog sudionika, a imena dobitnika ćemo objaviti u podrubrici Nagradne igre!

Važno!

Ulaznice za finale se preuzimaju isključivo u Zagrebu u dućanu Marli u Vlaškoj 13 uz predočenje osobne iskaznice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tissot - globalni partner i službeni mjeritelj vremena Međunarodne košarkaške federacije (FIBA)

Sa procijenjenih 500 milijuna ljudi širom svijeta koji igraju košarku, put do vrha u ovom sportu je dug i naporan. Kao etablirani globalni partner i službeni mjeritelj vremena Međunarodne košarkaške federacije (FIBA), Tissot stalno odgovara na izazove na način da osigurava da su uspjeh i pobjeda duboko ukorijenjene u preciznosti i fair-playu. Isto kako se najbolje ekipe bore za svoju poziciju, tako je za Tissot i igrače polazna osnova nulta tolerancija prema mjerenju vremena.

Uz to što osigurava 100% točno mjerenje vremena na svim FIBA košarkaškim natjecanjima, Tissot ostvaruje i dodatnu pogodnost tako na način da svaku utakmicu pretvara u dinamično interaktivno iskustvo. Tissot je razvio brojne kompleksne IT sustave koji omogućavaju trenerima, medijima, i gledateljima u dvorani ili ispred TV ekrana da analiziraju i cijene sport na najvišem nivou zahvaljujući detaljnim statističkim informacijama. Tissot omogućava opsežnu infrastrukturu za skauting i podatkovne baze, uključujući TV grafikone za međunarodne prijenose, on-line sučelje za live rezultate i statistiku, kao i alat za TV analizu za novinare i stručne komentatore. Tissot tehnologija lako pobjeđuje ljudsko oko, donoseći nam prikaz detalja kao broj prekršaja određenog igrača ili skokova u napadu, do raznih poredaka, i sve to u realnom vremenu. 

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite ulaznice za utakmicu finalnu utakmicu! Sretno svima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...