Obavijesti

Viral

Komentari 0

Vodimo vas na dosad najveći Reboot InfoGamer sajam!

Pripremili smo vam 20x2 ulaznice za najveći gaming sajam - Reboot InfoGamer. Uključite se do 11. studenog u 16 sati, osvojite ulaznice i zabavljajte s tisućama ljubitelja video igara

VIDEO

Nakon uspješne prošle godine, sajam video igara Reboot InfoGamer ove će godine biti u dosad najvećem izdanju. Organizatori sajma najavili su kako će tisuće fanova ove godine moći uživati u video igrama čak pet dana i to na trostruko većem prostoru Zagrebačkog velesajma. 

Na otprilike 10.000 'kvadrata', od 12. do 16. studenog, s najnovijim naslovima predstavit će se neki od najvećih svjetskih izdavača poput Ubisofta, Wargaminga, Activision Blizzarda, Warner Brothers Interactivea, Sony Playstationa i mnogih drugih, a igrači će moći vidjeti i Oculus Rift.

No, bitno će mjesto dobiti i hrvatski i regionalni autori poput Little Green Mena, Eipixa, Mad Head Gamesa, Ironwarda, Cateia Gamesa, Gamepiresa i COFA Gamea. 

Uz turnire, tu će biti i kutak s igrama za najmlađe, veća pozornica, cosplay natjecanje, ali i prilika za naći posao.

Uključite se u natječaj i osvojite ulaznice

Poklanjamo vam 20x2 jednodnevne ulaznice za Reboot InfoGamer sajam. Uključite se u natječaj popunjavanjem nagradnog obrasca svojim podacima i kratkim odgovorom na pitanje (do 100 znakova), a nagrađujemo najuvjerljivije odgovore kojima ćete nam pokazati da je ova nagrada kao stvorena za vas. Sudjelovati možete do utorka, 11. studenog u 16:00 sati, a imena dobitnika potražite u podrubrici Nagradne igre po završetku natječaja.

Gdje su igre?

Objavljen je vodič kroz sva tri paviljona na kojima će od 12. do 16. studenog trajati gaming sajam. Tako je paviljon 8 rezerviran za najveće izdavače, među kojma su Blizzard, Ubisoft, PlayStation, Wargaming. Paviljon 8a bit će rezerviran za hrvatske autore igara te Udrugu virtualnih igara koja ovdje organizira turnire. Igrači će se natjecati i u paviljonu 9 na turnirima Game eventsa, a ovdje ćete moći vidjeti i cosplayere koji se također natječu za nagrade te razgledati još veći prostor za analogne igre i retro kutak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.