Obavijesti

Viral

Komentari 91

Doznajte kako do ulaznica za 'Praskozorje' i još 50 darova!

Doznajte kako do ulaznica za 'Praskozorje' i još 50 darova!
8

U srijedu, 16. studenoga, kupite 24sata jer donosimo ekskluzivni prilog na 24 stranice o četvrtom dijelu Sumrak Sage. U nagradnoj igri osvojite darove iz filma!

VIDEO

Za sve vjerne fanove Sumrak Sage, pripremili smo nagradnu igru u kojoj poklanjamo 20 ulaznica za projekcije filma U CineStar Multiplexima diljem Hrvatske te još 50 nagrada s motivima iz filma!

Kako do nagrada?

U srijedu, 16. studenoga, požurite na kioske i kupite svoj primjerak novina 24sata. Pronaći ćete ekskluzivni prilog 'Sumrak Saga: Praskozorje' koji donosi sve što vam je potrebno za sudjelovanje u nagradnoj igri!

Nakon što ste nabavili svoj primjerak novina, ispunite obrazac za prijavu u nagradnu igru OVDJE!

Upišite sve podatke u obrazac, upišite i ključnu riječ nagrade za koju želite konkurirati (ključne riječi potražite u prilogu iz novina) i odgovorite na sigurnosno pitanje. Klikom na gumb 'Prijava' zabilježit će se vaše sudjelovanje. Možete se prijaviti i više puta i za različite nagrade - povećajte si šanse za dobitak!

Nagradna igra traje od 15. studenoga u 20 sati do 17. studenoga u podne, kada ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući sretne dobitnike i objaviti ih u podrubrici Nagradne igre. Možete osvojiti dvije ulaznice za projekciju filma u CineStar Multiplex kinima diljem Hrvatske, ili šalicu, magnet ili privjesak za ključeve s motivima iz filma - imat ćemo ukupno 60 sretnih dobitnika! 

Što sve donosi prilog 'Sumrak Saga: Praskozorje'?

U prilogu na 24 stranice možete pročitati kako je proteklo snimanje filma, kakva je bila atmosfera na setu, koliko je autorica Stephenie Meyer sudjelovala u stvaranju filma, kako ga je doživio redatelj i brojne druge zanimljivosti i detalje.

Moram priznati da mi je to zapravo bio najstrašniji dio snimanja, jer odjednom je  tvoje tijelo u prvome planu, a to sam čitavo vrijeme pokušavao izbjeći (R. Pattinson o ljubavnim scenama)

Pročitajte i ekskluzivni intervju direktno iz Los Angelesa s glavnim glumcima Sumrak sage: Kristen Stewart, Robertom Pattisonom i Taylorem Lautnerom. Doznajte: 
Uživaju li u tumačenju svojih likova? 
Kako se pojedini likovi razvijaju i što možemo očekivati u sljedećim nastavku?
Što rade kad ne snimaju? 
Koliko im je život drugačiji nakon Sumrak Sage?
Koje su bile njihove omiljene zvijezde kad nisu bili poznati? 

Zato u srijedu, 16. studenoga, trk na kioske, kupite svoj primjerak 24sata, bolje upoznajte svoje omiljene zvijezde i sudjelujte u našoj nagradnoj igri! Sretno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić