Obavijesti

News

Komentari 6

Andrea Borošić postaje nova direktorica Večernjeg lista

Andrea Borošić postaje nova direktorica Večernjeg lista
1

Andrea Borošić za Styria Media grupu radi od 2004. godine. Na mjesto direktorice Styrie Hrvatska doći će s pozicije direktorice Poslovnog dnevnika

VIDEO

Mario Vrgoč krajem srpnja odlazi s funkcije direktora Večernjeg lista i direktora Styrije Hrvatska na vlastiti zahtjev. Na njegovo mjesto dolazi Andrea Borošić, dosadašnja članica Uprave Večernjeg lista i direktorica Poslovnog dnevnika.

Mario Vrgoč je od 2003. godine radio u Styria Media grupi u Zagrebu i Grazu, te je proteklih godina znatno pridonio uspješnom razvoju Styrije na Hrvatskom tržištu.

- Zahvaljujemo se Mariju na njegovu iznimnom doprinosu koji je osigurao da Večernji list i Styria Hrvatska imaju budućnost. Istodobno, žao nam je što ostajemo bez tako važnog i zaslužnog menadžera - istaknuo je Klaus Schweighofer, odgovorni član Uprave društva Styria Media Group.

Andrea Borošić od 2004. godine radi za društvo Styria Media Group, a na trenutačnoj poziciji direktorice Poslovnog dnevnika značajno je unaprijedila i optimizirala poslovanje te dovela Poslovni dnevnik do profitabilnosti. Od 2004. do kraja 2008. godine radila je za dnevnu novinu 24sata, gdje je uspješno uspostavila i vodila područje prodaje. Od 2009. do 2013. godine, kao savjetnica Styria grupe, vodila je više projekata restrukturiranja prodaje, pa tako i u Večernjem listu, u kojem od 2015. godine obnaša i funkciju članice Uprave.

Andrea je ujedno imenovana i direktoricom Styrije Hrvatska, za koju će biti odgovorna zajedno s Borisom Trupčevićem.

- Sretni smo što u Styriji imamo značajan broj izvrsnih menadžera. S Andreom Borošić Večernji list dobiva iskusnu i nadasve sposobnu menadžericu koja jako dobro poznaje kompaniju i izazove u industriji. Njezino dosadašnje iskustvo i njezina stručnost čine je izvrsnom nasljednicom Maria Vrgoča - dodao je gospodin Schweighofer, prenosi Poslovni dnevnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...