Obavijesti

News

Komentari 40

Antonija Blaće: Bojala sam se kviza, ali sada ga obožavam

Antonija Blaće: Bojala sam se kviza, ali sada ga obožavam
1

TV voditeljica otkriva za Express kakva je kad tuguje i što je za nju ljubav. Najdraže su joj velike studijske emisije, show uživo, a zamor od posla nije osjetila još nikad

VIDEO

Nakon sudjelovanja u prvoj sezoni hrvatskog Big Brothera osjetila je da se život može promijeniti doslovno preko noći. Radila je u kafiću i studirala na tehničkom fakultetu i zanimala ju je fizika. Danas je Antonija Blaće (35) postala jedno od najtraženijih televizijskih lica i radijskih glasova, a njezin radni dan, zbog količine angažmana, katkad traje i po 15 sati. Uz brojne obveze još stigne biti dio humanitarnih akcija i kampanja. Najdraži dio posla simpatičnoj Tonki je improvizacija u kojoj se vrlo dobro snalazi pa je do sad dobivala mahom pozitivne kritike. Ovu vedru, uvijek nasmijanu Šibenčanku i dalje gledamo u novoj sezoni kviza općeg znanja “Tog se nitko nije sjetio”. 


24express: Možete li sebe zamisliti kao natjecateljicu kviza?

- Mogu se zamisliti i da sam visoka metar osamdeset, kako se ne bih mogla zamisliti kao natjecateljica? Ali u stvarnosti se ne bih baš tako lako prijavila.
 

24express: Na RTL televiziji ste imali brojne voditeljske angažmane u mnogim reality i talent showima te lifestyle emisijama - od ‘Big Brothera’, preko ‘Survivora’ pa sve do ovog kviza. Koji vam je format najbolje ‘legao’?

- Malo je projekata koje ne bih ponovila, stvarno sam imala sreće. HTZ mi je do danas ostao jedan od dražih. Volim emisije uživo. Bojala sam se, recimo, baš kviza, strah me bilo kako se uglaviti u tako zatvorenu formu, a sad bih potpisala da ga vodim idućih nebrojeno sezona. Sve ima svoje čari.

24express: Kakve izazove vam pruža radio, a kakve TV?

- Radio je malo intimniji sa svojim slušateljima nego TV s gledateljima, iako volim vjerovati da u slučaju projekata koje sam radila nije uvijek tako. Radijski posao nije uopće lagan, znam da zvuči kao ‘tamo upališ mikrofon i nešto pričaš’, ali nije tako. Više mi pripreme treba za radio nego za televiziju, iako obožavam oboje.

24express: Kako gledate na kritike i postoji li neka pohvala ili kritika koju ste zapamtili? 

- Ne volim kritike, pa tko ih voli? Ali progutam knedlu i poslušam, osobito ako dolazi od osobe koju cijenim i koja mi želi dobro.


>>> Cijeli intervju pročitajte u Expressu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca