Obavijesti

News

Komentari 46

Automobilom sletjeli u potok, ozlijeđena su sva četiri putnika

Automobilom sletjeli u potok, ozlijeđena su sva četiri putnika
6

U izlijetanju Mazde požeških registarskih oznaka u Trenkovu kod Velike ozlijeđene su četiri osobe. Do ove teške prometne nesreće došlo je oko 7.30 sati na glavnoj cesti

VIDEO

Tri mladića u 20-im godinama i jedna djevojka (24) teško su ozlijeđeni u subotu oko 7.30 sati u izlijetanju Mazde 6 u Trenkovu, u općini Velika kod Požege. Dok su se vraćali iz noćnog izlaska iz grada vozač je na ravnom dijelu ceste izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio bankinu te izletio s ceste. Vozilo se prvo zabilo u betonski predio uz potok Stražemanku nakon čega se prevrnulo na bok te je u potpunosti uništeno. Ubrzo nakon što su od mještana Trenkova zaprimili dojavu na intervenciju je izašlo deset pripadnika DVD-a Velika. Prema riječima zapovjednika Dejana Matijevića dvije su osobe od siline udarca ispale iz Mazde dok su dvije ostale zarobljene u vozilu. U pomoć su stigli i članovi JVP požeško-slavonske županije.

– Morali smo rezati lim krova kako bismo ih izvukli van. Ozljede su na prvi pogled bile teške te je Hitna stigla u jako kratkom roku. Imobilizirali su ih i prevezli u požešku bolnicu. Kad smo stigli prizor je bio doista stravičan. Auto se skršio poput papira – ispričao nam je zapovjednik DVD-a Velika.

Mještani koji su se okupili na mjestu nesreće i promatrali intervenciju vatrogasaca kažu da su ozlijeđeni jaukali od bolova te da je bilo krvi posvuda, a dvoje putnika iz Mazde navodno nije bilo pri svijesti.

– U posljednje vrijeme sve je više ovakvih nesreća. Opreza nikad dosta – kratko nam je u prolazu dobacila starija Slavonka.

Od stanovnika Trenkova doznali smo da se radi o dugogodišnjim prijateljima koji su, kad god bi mogli, vrijeme provodili zajedno.

– Svi su radišni i super mladići i djevojka. Molimo se da se oporave. Dečki rade u inozemstvu, a djevojka ovdje u prodavaonici – dodali su.

Dvojica mladića iz Mihaljevaca su braća koja posljednjih godinu dana rade u Njemačkoj kao i treći ozlijeđeni mladić iz obližnjeg Trnovca dok je djevojka također iz Mihaljevaca. Društvo je u subotu trebalo biti na proslavi momačke i djevojačke zabave nakon koje su se, tvrde Trenkovčani, u ponedjeljak trebali vratiti u Njemačku gdje rade posljednjih godinu dana. Neslužbeno doznajemo da se radi o višestrukim prijelomima te da je jedan od mladića životno ugrožen. Svi se nalaze na liječenju u požeškoj bolnici te su smješteni u šok sobu.

– Što bi tek bilo da su se vozili nekim starijim i lošijim automobilom. Užas. U šoku smo. Mobiteli i torbica su ostali ležati na dnu potoka – pričaju mještani.

Policija je provela očevid kako bi utvrdila uzrok nesreće, ali njegovi rezultati do zaključenja ovog izdanja nisu bili poznati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"