Obavijesti

News

Komentari 36

'Bandić je teflon-političar, ali je prešao granicu podnošljivosti'

'Bandić je teflon-političar, ali je prešao granicu podnošljivosti'
1

Zastupnik Europskog parlamenta, Jozo Radoš; gostovao je u petak u studiju 24sata i komentirao je aktualne političke teme i nadolazeće lokalne izbore u svibnju

VIDEO

Europarlametarac Jozo Radoš gostovao je u petak u studiju 24sata gdje je komentirao je aktualne političke teme i kandidate za gradonačelnika Zagreba na nadolazećim lokalnim izborima u svibnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Je li došao kraj Bandićevoj eri i ima li Mrak-Taritaš šanse protiv Milana? Gost u studiju: Jozo Radoš, HNS-ov EU parlamentarac Voditelj: Igor Alborghetti

Posted by 24sata on 24. veljače 2017

Za Anku Mrak Taritaš tvrdi da je vrlo prepoznatljiva te da izbore dobivaju pojedinci, stoga potpora SDP-a nije presudna, ali je dobrodošla. Pad SDP-a u svim anketama ga ne brine jer tvrdi da stranka ima robusno biračko tijelo koje i kad je stranka u lošem stanju ima glasače te napominje da potpora SDP-a HNS-u nije u pitanju jer su u suradničkim odnosima kako u Zagrebu, tako i u cijeloj Hrvatskoj.

"Navijam za to da Zagreb, u petom mjesecu dobije novu gradonačelnicu"

Komentirajući dolazeće lokalne izbore, Radoš Bandića naziva teflon- političarom, koji se dosad uspješno izvlačio, no smatra da je prešao granicu podnošljivosti te da je zbog sudskih sporova ranjen i oslabljen. Tvrdi da gradonačelnik Bandić ima snažne protukandidate, no da je Anka Mrak Taritaš najsnažnija i da će postati nova gradonačelnica Zagreba u svibnju."

- Sandra Švaljek ima problem što je stasala u njedrima Milana Bandića - tvrdi da nema političkog iskustva, zato su joj šanse za pobjedu znatno umanjene.

Radoš najavljuje da će se zbog odlaska Velike Britanije iz Europske unije, državama članicama vjerojatno povećati broj zastupnika u Europskom parlamentu, tako će Hrvatska dobiti jednog zastupnika više te će njezin broj porasti s jedanaest na dvanaest zastupnika.

- Europska unija ima svoje mane, ali smo dosta bitni - obrazložio je kao reakciju na tvrdnje SAD-a i Trumpove politike koja tvrdi suprotno. Također je rekao da jedna osoba ne može promijeniti politiku koja je stvarana desetljećima.

Na pitanje hoće li krenuti stopama sadašnjeg premijera Plenkovića, bivšeg EU zastupnika u parlamentu odgovara:

- Teško, ali nikad ne reci nikad - zaključio je.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...