Obavijesti

News

Komentari 119

Bila je pet puta teža od njega: Dečko ostavio 'najdeblju ženu'

Bila je pet puta teža od njega: Dečko ostavio 'najdeblju ženu'

Velika Britanija: Georgia Davis je imala 350 kilograma. Smršavila je trećinu svoje težine. Njen bivši dečko i fitness trener ju je ostavio jer kaže da je postala opsjednuta mršavljenjem

VIDEO

Georgiu Davis (24) iz Aberdarea u Walesu, koju su nekoć nazivali najdebljom tinejdžericom u Velikoj Britaniji, ostavio je dečko nakon što je smršavila, prenosi Daily Mail.

Georgia se zaljubila u svog fitness trenera Matthewa Takela (44) prošle godine. Ona je prije bila poznata kao "kraljica dostave hrane" u svom kvartu i bila je klinički pretila od pete godine. Prošlog listopada je objavila da ima dečka, koji ju je sada ostavio jer je "opsjednuta mršavljenjem".

- Oni nikad nisu bili idealni par. Bila je pet puta teža od njega, a on duplo stariji od nje - prokomentirao je zajednički prijatelj za medije.

- Možda joj je Matthew bio izlaz iz te situacije, ali bila je uvijek zainteresiranija za mršavljenje nego za njega - dodao je.

- Još jedna veza gotova. I to je život. Sad ću se koncentrirati samo na sebe neko vrijeme - napisala je Davis na Facebooku.

Matthew ju je upoznao kad je bila u bolnici. Kaže da su dijelili ljubav prema životinjama, TV serijama i Pokemon igrama.

Davis se podvrgnula zahvatu u bolnici koji joj je spasio život. Sada je na strogoj dijeti i najviše jede puretinu i povrće. Javnost ju je prvu put upoznala kad je imala 15 godina i 210 kilograma. Za tu kilažu krivila je "hranu za utjehu": velike količine grickalica, posebno čipsa, litre gaziranih pića i kobasice. Jednom su je izbacili iz školske kantine jer je uzimala ogromne količine hrane. Zbog debljine prestala se školovati i kod kuće bi gledala televiziju, surfala internetom i jela.

Zbog toga su 2012. godine njeni roditelji morali preurediti njenu sobu u bolničku sobu. Prošle godine se podvrgnula i operaciji koja je trajala sedam sati. Da bi je pokrenuli iz kuće morali su napraviti cijelu akciju. Sudjelovala su dva vatrogasca, 11 bolničara, sedam policijskih automobila i dvije dizalice. Tada je težila više od 350 kilograma.

U bolnici se podvrgnula i dugotrajnoj terapiji i vježbama tijekom kojih je skinula trećinu svoje težine. Liječnici su zadovoljni njenim napretkom i nadaju se da će tako i nastaviti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa