Obavijesti

News

Komentari 11

Bilo je glasno poput eksplozije: Vlak smrti iskliznuo iz tračnica

Bilo je glasno poput eksplozije: Vlak smrti iskliznuo iz tračnica
3

Najmanje jedanaest osoba, od kojih dvoje odraslih i osmero djece, ozlijeđeno je u zabavnom parku u Škotskoj nakon što je vozilo iz vlaka smrti iskliznulo iz tračnica i srušilo se

VIDEO

Najmanje jedanaest osoba, od kojih dvoje odraslih i osmero djece, ozlijeđeno je u zabavnom parku u Škotskoj nakon što je vozilo iz vlaka smrti iskliznulo iz tračnica i srušilo se, javlja Express.

Škotski list Daily Record naveo je izjave svjedoka da je u zabavnom parku M&D u gradu Motherwellu vagon u kojem je bilo deset osoba izletio s tračnica 'vlaka smrti' poznatog pod imenom Tsunami, probio ogradu i srušio se.

Grupa očeva nakon nesreće zajedničkim snagama podignula je vozilo koje se srušilo te priklještilo djecu.

- Ljudi nisu znali što napraviti. Nastao je potpuni kaos, svi su vrištali i derali se. Nisam znala da li su nastradali odrasli ili djeca - kazala je jedna posjetiteljica.

- Krenula sam prema zahodu kad sam čula snažan udarac. Bilo je  glasno poput eksplozije bombe. Okrenula sam se i vidjela da se vozilo srušilo. Počela sam paničariti jer sam mislila da je moj sin (14) unutra. Svi su najednom počeli trčati, djeca su vrištala i plakala. Vozilo je skoro palo na jedno dijete koje je vozilo bicikl. Moglo je biti puno gore, nadam se da su svi dobro - rekla je uznemirena majka dodajući da se više nikad neće vratiti u zabavni park.

Na mjesto nesreće brzo je stigla Hitna pomoć te prevezla ozlijeđene u bolnicu. Nije poznata težina njihovih ozljeda.

Zabavni park je nakon incidenta zatvoren, a istraga će pokazati što je točno dovelo do ove nesreće.

Ovo nije prva nesreća u zabavnom parku. U kolovozu 2011. devetero putnika ostalo je zaglavljeno punih osam sati na visini od 18 metara nakon što je vlak smrti stao usred vožnje. Glasnogovornik je tada rekao da je pukao jedan od lanaca na vozilu zbog čeka se aktivirao sigurnosni sustav i zaustavio formaciju.

U travnju ove godine vatrogasci su morali spašavati ljude s visine od 6 metara nakon što je jedna od sprava, poznata kao Tornado, prestala raditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa