Obavijesti

News

Komentari 291

'Bilo je strašno, pješak je vikao od boli, a Lozar je bio potresen'

'Bilo je strašno, pješak je vikao od boli, a Lozar je bio potresen'
10

Stariji muškarac neoprezno je prelazio cestu u Zagrebu i izletio pred auto koji je vozio pjevač. Završio je u bolnici s teškim ozljedama. Odmah nakon naleta Lozar je izašao iz vozila vidjeti kako je pješak

VIDEO

Tata je operiran. Slomljena mu je noga na dva mjesta i polomljena su mu četiri rebra. Bio je cijelu subotu na operaciji, rekla nam je kćer muškarca (86) na kojeg je u subotu oko 11 sati automobilom naletio Saša Lozar u Selskoj ulici u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:26

Vidjelo se da je nalet na pješaka Lozara duboko potresao. Svjedoci koji su nam se javili kazali su nam da nalet nije mogao izbjeći.

- Izašao sam iz busa i čekao sam na pješačkom prijelazu zeleno svjetlo. Djed je želio prijeći cestu malo niže, gdje nema semafora ni zebre. Uspio je prijeći jedan trak, ali u desnom ga je pokupio automobil. Odletio je, udarac ga je odbacio dva-tri metra dalje. Bio je to grozan prizor - ispričao nam je mladić koji se našao na mjestu nesreće.

Pjevač i radijski voditelj bio je sam u vozilu. Vozio je Selskom cestom iz smjera centra prema zapadu. Odmah je izašao iz vozila da bi provjerio kako je pješak i je li teško ozlijeđen. Oko njih su se ubrzo okupili i drugi prolaznici. Stariji muškarac ležao je na cesti, a kraj njega je ostao štap uz pomoć kojeg hoda.

- Tek sam kasnije primijetio da mu je sigurno slomljena kost, bedrena kost virila je iz hlača. Bio je pri svijesti i vikao je. Bilo je strašno slušati njegove krikove - još pod dojmom ispričao nam je čitatelj.

Teško ozlijeđenog pješaka su vozilom Hitne pomoći prevezli u KBC Sestara milosrdnica. 

lozar_prometna

Sašu Lozara, koji prema izjavama očevidaca, nije vozio brže od 50 kilometara na sat, zatekli smo kako daje izjavu policajcima.

Nakon razgovora žurnim korakom uputio se prema vozilu. O nesreći nije htio razgovarati.

lozar_prometna

Vjetrobransko staklo bilo je razbijeno na mjestu na kojem je pješak udario u vozilo.

lozar_prometna

Nakon utvrđivanja svih činjenica policajci će odlučiti koga će prijaviti za nesreću, Lozara ili pješaka koji je neoprezno pretrčavao cestu na mjestu na kojem nema pješačkog prijelaza.

Glazbenu karijeru Lozar je počeo 2003. godine prijavljivanjem u show “Story Super Nova Music Talents”. Bio je član prvog hrvatskog boy benda, a javnosti je poznat i po sudjelovanju u emisijama “Ples sa zvijezdama” i “Tvoje lice zvuči poznato”.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 291
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.