Obavijesti

News

Komentari 95

Bračni par ubija dilere: 'Pošalju nam metu, mi obavimo ostalo'

Bračni par ubija dilere: 'Pošalju nam metu, mi obavimo ostalo'
1

Muž i žena iz Filipina dio su smrtonosne bande kojom je predsjednik Rodrigo Duterte objavio rat narko dilerima. Kažu kako nemaju izbora, strah ih je da i sami ne bi postali mete...

VIDEO

Ace i Sheila, bračni par iz Filipina, ubili su dosad preko 800 ljudi. Kažu da po svakom ubojstvu dobiju 100 dolara. Život im se potpuno okrenuo kad su se pridružili "Odredu smrti" predsjednika Rodriga. On je objavio rat narko dilerima i ucijenio glave svih dilera, prenosi Mirror.

- Šef pošalje sliku mete, na nama je da joj se približimo i pucamo dok ne budemo sigurni da je mrtva - kažu Ace i Sheila. Od trenutka kad dobiju fotografiju imaju tri dana da izvrše ubojstvo. Pravilo je samo jedno: da ne postavljaju nikakva pitanja.

Tvrde kako je njihova skupina zaslužna za petinu ubojstava koja su dosad odrađena na ulicama Filipina u ratu protiv droge.

Dodaju kako osjećaju veliku krivnju zbog posla kojim se bave, ali da će se nastaviti time baviti jer se boje da i oni ne bi postali mete.

Ace je u ovom poslu puno prije Sheile: "Oduvijek sam znao da je riskantno, ali ako to ne napravim, čeka me još veći rizik - da neću moći prehraniti svoju obitelj", rekao je.

Sheilu su regrutirali kada se jednoj žrtvi nitko od muškaraca nije mogao približiti pa je Sheila glumila plesačicu u jednom baru u koji je taj diler zalazio.

- Kada dođem kući i vidim djecu, uhvati me grižnja savjesti. Tada govorim sama sebi da je osoba koju sam ubila bila grozna i da bi na tisuće života bilo uništeno ako ju ne ubijem. Stoga mora umrijeti, a to nije moja krivica. Mi nismo učinili ništa loše. Da je bio dobra osoba ne bi bio u ovoj situaciji - kaže ona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca