Obavijesti

News

Komentari 415

Brat vozio sestru (31), udarili su u kapelicu, ona je poginula

Brat vozio sestru (31), udarili su u kapelicu, ona je poginula
1

Kraj Vinkovaca: Navodno su se Andrea Pejaković (31) iz Privlake i njezin brat Darko (30) vraćali iz izlaska. Cesta je bila skliska. Darko u nesreći je teško ozlijeđen

VIDEO

Andrea Pejaković (31) iz Privlake bila je suvozačica u BMW-u koji je vozio njezin brat Darko Pejaković (30). U nedjelju ujutro njih dvoje sletjeli su s ceste u malom zavoju koji Darko nije uspio svladati. Brat i sestra navodno su se vraćali iz noćnog izlaska.

Zabili su se u kapelicu pored ceste u Ulici bana Josipa Jelačića u Otoku pokraj Vinkovaca. Mještani Otoka kažu kako su ceste te noći bile iznimno vlažne i klizave, pa stoga i veoma opasne. Andrea je poginula, a brat Darko u nesreći se teško ozlijedio. No kako neslužbeno doznajemo, život mu nije u opasnosti. Samo deset minuta prije njihove nesreće mladić (26) u Ulici J. J. Strossmayera, također u Otoku, autom je sletio s ceste. Navodno je riječ o tamburašu koji je s bendom večer prije bio na lokalnoj pokladnoj zabavi. Oko šest sati krenuo je Komletince, u kojima živi. U nesreći se teško ozlijedio, a navodno su mu ozljede opasne za život. Odmah nakon nesreće prevezli su ga u vinkovačku bolnicu. Prometna nesreća dogodila se i u Alilovcima u nedjelju rano ujutro. Muškarac (30) se VW Golfom vozio cestom Požega - Kaptol i kraj mjesnoga groblja izgubio je kontrolu nad automobilom. U zavoju je izletio u putni kanal te udario u rasvjetni stup. Nakon udara automobil se nekoliko puta prevrnuo i završio na krovu 50 metara dalje, samo 500 metara od njegove kuće. Na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci DVD-a Kaptol, koji su škarama rastavili vozačeva vrata kako bi oslobodili i izvukli muškarca. Portal pozega.eu pisao je kako je mladić bio svjestan dok su ga izvlačili iz smrskanog automobila.

A pri slijetanju vozila na magistrali u Lokvi Rogoznici, mjestu južno od Omiša, teško je ozlijeđen muškarac u nedjelju oko osam sati. Muškarac navodno ima teške i za život opasne ozljede.  

U nedjelju popodne u teškoj nesreći kod Lepoglave poginula je jedna osoba, a u prometnoj nesreći u Istri poginuo je motociklist dok su njegovu suvozačicu odvezli u bolnicu.   

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 415
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik