Obavijesti

News

Komentari 76

Ćaća se opustio i 'udario' brigu na veselje: Ivo pjevao, plesao...

Ćaća se opustio i 'udario' brigu na veselje: Ivo pjevao, plesao...

Ivo Sanader se opustio, pjevao, plesao i potpuno se opustio na zabavi Brunina budućeg svekra. Sud uskoro odlučuje hoće li morati nazad u pritvor

VIDEO

Čini mi se da je bio prilično popio, sav je bio oznojen. Plesao je, pjevao, potpuno se opustio i uživao u proslavi.

Opisuje nam tako naša čitateljica neobičnoga gosta u zagrebačkom restoranu Pri zvoncu. U subotu navečer bivši premijer Ivo Sanader pojavio se na rođendanskoj proslavi Dragana Vukadinovića. Vukadinovićev sin Vedran dugogodišnji je dečko Sanderove kćeri Brune. Bruna i Vedran dugo su skrivali od očiju javnosti svoju vezu, ali očito da su se dvije obitelji jako povezale.

Grdović ga dirnuo u srce

Kako smo doznali, bivšeg nogometaša Dragana Vukadinovića za 60. rođendan dočekalo je pravo iznenađenje u restoranu. Umjesto intimne večere za šestero ljudi, prijatelji su mu prireditli pravu feštu te pozvali poznati tamburaški sastav Gazde. I restoran se pohvalio kratkim videom u kojem tamburaši dižu atmosferu na proslavi. Društvo je bilo izvrsno raspoloženo i do zatvaranja lokala je pjevalo. A upravo to što se Gazde nisu držale samo “slavonskog menija” razgalilo je Dr. Ivu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sanader je zapjevao na klasične dalmatinske stvari. Pustio je glas na Grdovićevu ‘Dalmatinac sam’. Tad je i snimljena fotografija. Bilo je puno ljudi do njega - prepričava nam čitateljica.

Bivši premijer očito se oporavio od teške bolesti, a odlučio je barem na jednu večer zaboraviti mnoga suđenja koja ga čekaju.

Već sutra nastavlja se suđenje za izvlačenje novca iz javnih tvrtki preko marketinške agencije Fimi media. Međutim, Sanaderovo “biti ili ne biti” je ovog proljeća, kad bi trebala biti donesena presuda u slučaju Planinska. Sanadera terete da je oštetio državni proračun i zadržao dio novca od kupnje zgrade njegova prijatelja Stjepana Fiolića u Planinskoj ulici. Uz milijunsku štetu, Sanadera je Uskok optužio da je uzeo čak 17 milijuna kuna provizije.

Ako ga sud nepravomoćno osudi na zatvorsku kaznu dulju od pet godina, morat će se odmah vratiti u pritvor i više se neće moći braniti sa slobode. A čekaju ga i ponovljena suđenja u slučaju u kojem ga terete da je za 10 milijuna eura MOL-u prodao upravljačka prava u Ini te u slučaju u kojem ga tuže da je uzeo proviziju od Hypo banke kad je dizao kredit za kupnju veleposlanstava. Još nije počelo suđenje ni za štetu HEP-u. Ukratko, u zadnjih šest godina, otkad je Sanader uhićen i otvoren niz korupcijskih slučajeva, još nema niti jedne pravomoćne presude protiv njega. Ili su suđenja vraćena na početak ili nisu završila.

Vino i jela s roštilja

Sanader, ili, kako su ga dalmatinski humoristi prozvali, Ćaća, više ne istupa u javnosti. Očito je odlučio uživati na slobodu.

- Pili su crno vino, jeli klasična jela s roštilja, pljeskavice, pečene krumpire - dodala nam je čitateljica.

Sanaderovi prijatelji nisu bili sretni kad su shvatili da netko fotografira Ćaću.

Krenuli su prema našoj čitateljici, ali ona je napustila lokal i otišla kući dok je društvo nastavilo feštati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS