Obavijesti

News

Komentari 47

Čekićem zatukao brata i baku, otišao jesti pa im ispekao glave

Čekićem zatukao brata i baku, otišao jesti pa im ispekao glave
10

Slovenski manijak: Ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Nakon što se najeo, ubojica je otišao po “alat”. Uzeo je nož, sjekiru i ručnu pilu. Odsjekao je glave baki i bratu. Glave je stavio u peć...

VIDEO

Marko Abram (35) doživio je u noći na ponedjeljak potpuni psihički slom. Prema prvim informacijama, uzeo je čekić i brutalno zatukao svoju baku Maricu (80) i brata Marija (31) u malom slovenskom selu Lukovec. Oboje su spavali svaki u svojoj sobi.

Kako doznajemo, obitelj je imala problema, otac je umro, a majka ih je davno napustila i odselila se. Nakon što ih je hladnokrvno zatukao, Marko je otišao spavati. U ponedjeljak ujutro se probudio, spremio doručak i jeo. Ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Nakon što se najeo, ubojica je otišao po “alat”. Uzeo je nož, sjekiru i ručnu pilu. Odsjekao je glave i baki i bratu. Uzeo je obje glave i stavio ih u peć od centralnog grijanja. Spekao ih je.

Sam je nazvao policiju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako neslužbeno doznajemo, jedna je glava izgorjela toliko da su ostale samo kosti. Rastrojeni muškarac potom je počeo pospremati kuću u kojoj su živjeli te je pozvao policiju i rekao što je učinio. Nitko od susjeda ništa nije vidio ni čuo.

U selu je desetak kuća, a obitelj Abram je bila prilično imućna. Bili su vlasnici nekoliko kuća u selu. Stravični zločin potresao je selo, ali i cijelu zemlju. Susjedi poznaju obitelj i kažu nam da nisu baš bili složni. Jedan od susjeda nam je prepričao zadnji susret s ubojicom.

Ispitivanje trajalo šest sati

- Zvao sam ga na piće prije dva dana, ali me nekako čudno odbio - rekao nam je 46-godišnjak koji je htio ostati anoniman.

Samo nam je izdaleka pokazao kuću strave ne želeći se ni približiti. I drugi susjed koji živi u prvoj kući do mjesta zločina na spomen da smo novinari samo je odmahnuo glavom i rekao: “Ništa, ništa”.

Na vratima dvokatnice, u kojoj ih je brutalno ubio, stoje policijski pečat i traka. Dvokatnicu okružuju gospodarski objekti. Iza vrata krije se tajna nezapamćenog zločina. Marko se sam prijavio policiji, koja je vrlo brzo došla te ga uhitila.

Ispitivanje u koperskoj policiji trajalo je oko šest sati, a tijekom poslijepodnevnih sati priveden je istražnom sucu. Detaljna istraga pokazat će koga je prvog ubio.

U svojem iskazu ubojica je pričao dosta nesuvislo i nepovezano, ali je jasno rekao da ga je neka viša sila natjerala da počini ovaj zločin. Spominjao je Hitlera i Bibliju. Policija će istragom utvrditi što je točno pomračilo um Slovencu. Satima su tražili oružje u kući i oko kuće. Ubojica je sve detaljno počistio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...