Obavijesti

News

Komentari 143

Cesta 'Hajdašijana', a i Zagorje može biti Kraljevina Hajdašija?

Cesta 'Hajdašijana', a i Zagorje može biti  Kraljevina Hajdašija?
1

Na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije, u izvještaju s otvorenja dionice brze ceste od Andraševca do Bedekovčine, u naslovu stoji da je otvorena nova dionica ceste 'Hajdašijane'

VIDEO

Agata Cvitić, glasnogovornica SDP-a Krapinsko-zagorske županije, čiji je predsjednik Hajdaš Dončić, prva je jučer objavila vijest o namjerama SDP-a da novootvorenu cestu nazovu prema predsjedniku SDP-a Krapinsko-zagorske županije "Hajdašijana". 

Glasnogovornica, naime, nije ni tu stala, pa je dala prijedlog da se cesta Zabok-Krapina koja bi se uskoro treba otvoriti, nazove "Dončica". Kako su u SDP-u krenuli još malo pa će dat prijedlog da se županija preimenuju u "Kraljevinu Hajdašiju".

Glasnogovornicu SDP-a uskoro je na Facebooku podržala i zamjenica župana SDP-ovka Jasna Petek, koja je otišla i korak dalje pa je sa službenih stranica županije prenijela vijest o novootvorenoj "Hajdašijani".  

Teško je vjerovati da Hajdaš nije znao što radi njegova glasnogovornica. A upravo to licemjerno tvrdi u izjavi za Zagorje International:  

- Nadam se da će preostala dionica biti završena u zadanom roku. Ovo je jedna od najprometnijih dionica u Hrvatskoj, gdje je prosječni dnevni promet preko 10 tisuća vozila. Ovaj kraj je definitivno zaslužio modernu prometnicu - rekao i dodao kako ne zna od kud naziv "Hajdašijana" te da bi za to trebalo pitati župana Željka Kolara.

Na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije, u izvještaju s otvorenja dionice brze ceste od Andraševca do Bedekovčine, u naslovu stoji da je otvorena nova dionica ceste "Hajdašijane":

- Ma, ne treba nama samopromocija da na stranicama županije reklamiramo SDP. Radi se o tome da su ljudi dugo sanjali tu cestu i bili su zahvalni što je Siniša Hajdaš Dončić napokon pokrenuo taj projekt. Bili su ljubomorni na Kalmetinu, pa su ovu prozvali Hajdašijana. Činjenica je da nisu oni bili ministri, ne bi bilo niti tih cesta - kaže SDP-ov župan Željko Kolar

Svjestan je, kaže, da tako veliki projekti nikada ne ovise samo o jednom čovjeku jer su dugotrajni, ali važno je tko ih je započeo.

- Sinišu su zbog toga proglasili i počasnim građaninom Bedekovčine - kaže Kolar.

Županu nije jasno zašto se sada diže bura oko te ceste, uvjeren je da HDZ nervozan jer još nema službenog protukandidata. Ispričao nam je da se on nije naljutio jer je ispao u zadnji tren s popisa govornika na otvaranju ceste.

- Službeni protokol je bio da ja govorim prvi kao župan, pa premijer Plenković i ministar Butković. Na kraju su govorili samo premijer i ministar, a mene su novinari lovili. No, greške se događaju, nisam oko toga radio problem - kaže Kolar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca