Obavijesti

News

Komentari 485

'Da su kriteriji isti, Jovanović bi već davno bio na doživotnoj'

'Da su kriteriji isti, Jovanović bi već davno bio na doživotnoj'
1

Zdravko među Srbima ima više prijatelja nego zajedno 21 član Vlade, uključujući i Josipovića. I nitko se od njih nije osjetio uvrijeđenim, poručio je Tomislav Marčinko

VIDEO

Na uhićenje Zdravka Mamića reagirao je i Tomislav Marčinko, direktor za odnose s javnošću GNK Dinamo. 

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti: 

'Kada bi se Josipovićevo i Milanovićevo „treniranje strogoće“ na Zdravku Mamiću primijenilo na Željku Jovanoviću, on bi već davno bio na doživotnoj robiji! Zar već u prvih sto dana vlasti nije napao Hrvatsku biskupsku konferenciju, Hrvatsku akademiju znanosti i umjetnosti, Maticu Hrvatsku, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez i najveći hrvatski športski brend GNK DINAMO?! I to najtežim uvredama, diskvalifikacijama i omalovažavanjima! Pa, ima li i jedna hrvatska nacionalna institucija koju nije ponizio? Nije narod glup, ostavite mu neka on procijeni može li se zlosretni Jovanović uspoređivati s Khuenom Héderváryjem. 

'Jel' može u Njemačkoj ministar obrazovanja biti Francuz?'

A što se tiče Mamićeve konstatacije kako nije normalno da u Hrvatskoj Srbin bude ministar obrazovanja, pitajte u Njemačkoj može li ministar obrazovanja ili obrane biti Francuz! Ili u Srbiji Albanac, u Grčkoj Turčin, u Izraelu Palestinac..! 

'Da je uvrijedio Srbe? To je jadno od Josipovića'

Josipović tvrdi kako je napadom na Jovanovića Zdravko Mamić uvrijedio sve Srbe u Hrvatskoj. Zaista jadno od tog pametnog i mudrog čovjeka! 

Pa, Zdravko među Srbima ima više prijatelja nego zajedno 21 član Vlade, uključujući i Josipovića. I nitko se od njih, barem ne javno, nije osjetio uvrijeđenim. 

'A što je sa sukobom interesa Petra Skansija?'

Ne znam zbog čega su svim novinarima i političarima promakle Mamićeve riječi u intervjuu na Z1 televiziji, o sukobu interesa Jovanovićeva pomoćnika Petra Skansija, koji kao visoki dužnosnik Vlade toj istoj Vladi iznajmljuje kuću u Ljubljani od 140 m² i za to mjesečno dobiva 6000 eura neto! I tako već osam godina! Do sada je sukobom interesa od hrvatske Vlade već dobio preko 560 000 eura! To je i Milanovićev grijeh, sve to zna ali tolerira dok je Skansi „kooperativan“! A kako je to „kooperativan“, zna svaki ljubitelj športa u Hrvatskoj."

GNK Dinamo se ogradio od Marčinkova pisma

Nekoliko sati nakon što se javnosti obratio Marčinko reagirao je i GNK Dinamo. Oni na svojim službenim stranicama tvrde: 

'Pismo gospodina Tomislava Marčinka poslano danas u medije, a koje se tiče najnovijih događaja vezanih uz izjavu izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića o ministru Željku Jovanoviću te njegovo privođenje, nije priopćenje GNK Dinamo. Dinamo se ograđuje od svega napisanog u tom pismu te ističe kako je jedino službeno priopćenje napisano u petak, 15.03., u večernjim satima. 

Daljnje službeno očitovanje kluba o cijeloj situaciji bit će nakon prikupljanja svih relevantnih informacija o cijelome slučaju.''

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 485
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.