Obavijesti

News

Komentari 69

Detalji nesreće pokraj Rijeke: Blizanci su umalo eksplodirali

Detalji nesreće pokraj Rijeke: Blizanci su umalo eksplodirali
1

Vozač (24) Renault Clija prešao je u suprotni trak i sudario se s Fiat Stilom kraj Rijeke. Vatrogasci su putnike, među kojima su bila i braća blizanci (43), morali izvlačiti iz automobila

VIDEO

Automobil Clio riječke registracije vozio je muškarac (24) koji se kretao iz smjera Dražica prema Čavlima. On je prešao u suprotni trak, kad se u njega, u nedjelju oko osam sati frontalno zabio muškarac (58) s Fiat Stilom.

Udarac je bio stravičan. Clio je ostao potpuno smrskan na cesti, a Stillo odletio nekoliko metara na obližnju travu. Vatrogasci su putnike, među kojima su bila i braća blizanci (43), morali izvlačiti iz automobila. Vozač Fiata je hitno operiran u KBC-u Sušak i životno je ugrožen, a jednog brata blizanaca također čeka operacija. Drugi blizanac i vozač Clia imaju lakše ozljede.

Vatrogasna postrojba DVD-a Jelenje s dva vozila i četiri vatrogasca odmah je stigla na mjesto nesreće. Oni su unesrećene vozače i dvojicu suputnika iz Fiata, odnosno braću blizance, izvukli iz automobila. S dva vozila Hitne medicinske pomoći unesrećeni su prebačeni u bolnicu.

Neslužbeno doznajemo kako se radi o prijelomima nogu i ruku te ozljedama prsnog koša i glave. Kako se Fiat nakon nesreće počeo dimiti, vatrogasci su hitno morali odvojiti akumulator iz automobila te obaviti sve radnje koje su potrebne kako bi se automobil osigurao od mogućeg požara i eksplozije.

Još nije poznat uzrok nesreće, no pretpostavlja se da je vozač Clija prebrzo vozio, izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotni trak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...