Obavijesti

News

Komentari 44

Djeca ubojice: Mučili su i ubili prijatelje, pucali su i na odrasle

Djeca ubojice: Mučili su i ubili prijatelje, pucali su i na odrasle
1

Ovi su zločini šokirali svijet zbog činjenice da su počinitelji bili djeca. Neki od njih su ubili drugu djecu ili svoje prijatelje dok su neki nasrenuli na odrasle

VIDEO

Ovi su zločini šokirali svijet zbog činjenice da su počinitelji bili djeca. Neki od njih ubili su drugu djecu, a neki su nasrnuli na odrasle. Dok se u SAD-u nekima sudilo kao odraslima, u Europi ih se nije gonilo ili im se sudilo kao maloljetnicima. Zadnji slučaj iz ožujka ove godine šokirao je Njemačku.

Dječak (13) prijatelja zatukao kamenom

Njemačka policija sumnja kako je Fabiana S. (13) kamenom zatukao njegov prijatelj Felix K. (13). Fabian je otišao od svojeg djeda i svoje bake kući koja se nalazi u dva i pol kilometra udaljenom Bad Schmiedeberu. Tamo nije stigao pa su roditelji nazvali policiju.

Rekli su da je Fabian pouzdan dječak i da nikada ne kasni. Počela je velika potraga. Susjedi su policiji rekli da su vidjeli Fabiana u društvu Felixa. Dječaci su bili prijatelji i živjeli su 200 metara jedan od drugog. Policija je Felixa ispitala već u nedjelju. U ponedjeljak su našli mrtvog Fabiana u lišću pored šumskog puta. 

Obdukcija je pokazala da je umro od jakih udaraca po glavi. Felixa su opet ispitali. Rekao im je da su se posvađali i da je Fabiana više puta udario kamenom po glavi. Felix se trenutno nalazi u zatvorenoj psihijatrijskoj klinici. Odvjetništvo ga neće goniti jer je premlad. 

Ubio dječaka (4) jer su ga zlostavljali u školi?

Eric M. Smith danas ima 36 godina, a služi kaznu zatvora jer je 1993. godine, kada je imao 13, ubio Derricka Robiea (4) u Steuben Countyju u New Yorku. Eric se vozio na biciklu, a Derrick je hodao. Eric je dječaka namamio u obližnju šumu. Davio ga je i udario kamenom po glavi.

Tijelo je razodjenuo i sodomizirao ga drvenim štapom. Oko 11 sati majka je počela tražiti Derricka. Tijelo su pronašli nakon četiri sata. Slučaj je privukao veliki interes javnosti zbog dobi ubojice i žrtve. 

Godine 2014. Eric je rekao na saslušanju da su ga zlostavljala starija djeca u školu kako i otac i starija sestra. Rekao je da se iskalio na dječaku, ali se bojao da će ga odati pa ga je ubio.

Godine 1994. Eric je osuđen na najmanje devet godina zatvora do doživotne kazne. Dosad su mu pomilovanje odbijali, a odbijeno mu je i ono 2014. godine. 

Curica bebu tukla do smrti

Zuri Whitehead je bila stara dva mjeseca kada ju je majka Trina Whitehead u veljači prošle godine dala na čuvanje prijateljici. Prijateljica i njezina kći (11) su sjedile na kauču s bebom Zuri. Žena je zaspala. Curica je odnijela Zuri na kat i počela ju divlje tući. Nakon toga je krvavu bebu donijela nazad i probudila majku.

Žena je nazvala 911 i helikopter je bebu odvezao u bolnicu u Clevelandu. Curica (11) je osuđena za ubojstvo, ali je sudac zaključio da zbog psihičke bolesti nije sposobna za suđenje. Oduzeta je majci i sad je pod skrbi centra za socijalnu skrb. Čekaju ju nova saslušanja i odluka o njezinoj budućnosti. 

Iživljavali se nad dječakom i razbili mu glavu

Robert Thompson i Jon Venables iz Velike Britanije su 1993. godine kada su imali 11 ubili Jamesa Patricka Bulgera (3). Najprije su ukrali nekoliko predmeta iz trgovine, a onda su u šoping centru u Bootleu oteli Jamesa. On je u centru bio s majkom i samo je u jednom trenutku nestao. Otmičare je snimila nadzorna kamera i vidjelo se da vrebaju žrtvu. Prvo su dječaka bacili u kanal u Liverpoolu. To su vidjeli prolaznici, ali nisu reagirali.

Onima koji su reagirali, dječaci su rekli da je to njihov mlađi brat. Stigli su do sela Walton i dječaka su počeli mučiti pored željezničke pruge. Oko su mu pošpricali bojom, udarali su ga i gazili, bacali na njega cigle i kamenje. gurali su mu baterije u usta, a navodno neke i u anus. Na kraju su na njega bacili 10 kilograma teški komad željeza. Razbili su mu glavu.

Tijelo su bacili na prugu. Dječaka je kasnije pregazio vlak, a ubojice su se nadale da će tako zataškati ubojstvo. Policija je sumnjala da su postojali i seksualni elementi ubojstva jer su Jamesu skinuli čarape, hlače i gaće. Robert i Jon su osuđeni na kaznu zatvora do punoljetnosti odnosno do 18 godine, a pušteni su 2001. godine s novim identitetima.

Thompson se zaposlio u pubu u malom gradiću, ali su ga stanovnici prepoznali pa je morao biti preseljen. Venables je odslužio vojsku i postao alkoholičar i agresivac. Ponovno je uhićen 2010. godine jer je preko Facebooka i Twittera vrebao dječake, a na kompjuteru su mu našli pedofilski sadržaj. Pušten je 2013. godine. 

 

Dječak (11) upucao trudnu zaručnicu svog oca 

Jordan Brown je dok je bio star 11 godina upucao zaručnicu svojeg oca Kenzie Marie Houk (26) u Pennsylvaniji. Djevojka je bila u osmom mjesecu trudnoće. Dječak ju je upucao u potiljak dok je spavala. I majka i beba su umrle. Mariena kći koja je tada imala četiri godine pozvala je pomoć nakon što su Jordan i njezina starija sestra koja je tada imala sedam godina, otišli u školu autobusom.

Jordan je pomajku ubio puškom koju je dobio na poklon za Uskrs od oca. Policija je čahuru metka našla u blizini puta kojim je Jordan otišao u školu. Kasnije je utvrđeno da je Jordan ubio pomajku jer je bio ljubomoran što će njegovu sobu dati bebi. Optužen je kao odrasla osoba i prijetila mu je doživotna kazna zatvora.

No nakon niza prosvjeda i zaključka da mu se krše prava, Jordan je osuđen na maloljetnički zatvor u kojem ga mogu držati najdulje do kolovoza 2018. godine, odnosno kada će navršiti 21 godinu. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)