Obavijesti

News

Komentari 176

Dubrava: Krvoločni psi izgrizli djecu u školskom dvorištu...

Dubrava: Krvoločni psi izgrizli djecu u školskom dvorištu...
1

Dječak (12) iz Zagreba igrao se u parku pored kuće. Na njega u nasrnuli belgijski ovčari i oborili ga. Ugrizli su ga za nogu. Psi su zatim otrčali prema Osnovnoj školi “Marije Jurić Zagorke”...

VIDEO

Dodavao sam se loptom s prijateljem. Odjednom su se stvorila pred nama dva psa, od kojih je jedan potrčao i ugrizao me za nogu. Srušio me je na pod i pustio - rekao je dječak (12).

U zagrebačkoj Dubravi mužjak i ženka belgijskog ovčara sijali su strah među djecom. Napali su dječaka u utorak oko 12.30 sati dok se igrao u parku pored kuće.

ugriz psa


- Zvao me je muž da moram hitno izaći s posla jer mi je sina ugrizao pas. Prepala sam se i prva mi je stvar na pameti bila da se što prije sanira rana. Kad smo stigli na Rebro i kad su liječnici zamotali ranu, saznali smo da je još troje djece zaprimljeno zbog ugriza psa. Sinu su utvrdili da je rana duboka šest centimetara - kaže Tatjana Škrlec (43), majka napadnutog dječaka.

Nakon što su napali njezina sina, psi su krenuli prema Osnovnoj školi “Marije Jurić Zagorke”.

- Utrčali su među djecu koja su se loptala i ugrizli jednog učenika, dok su još dvoje ogrebali. Nakon napada domar i ja tjerali smo pse, a svu djecu povukli u školu. Pozvali smo policiju i Hitnu pomoć, koji su brzo stigli - kaže Željko Kelava, ravnatelj škole. Stigli su iz Dumovca koji su pse odvezli te se nalaze kod njih na promatranju. Pošto su psi čipirani, policija je utvrdila vlasnike.

Muškarac (24) prepraćen je u pritvor, dok je muškarac (25) pušten na slobodu. Kazneno su prijavljeni zbog dovođenja u opasnost života. Policiji su poznati od ranije jer su ih građani već prijavljivali zbog njihovih agresivnih pasa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"