Obavijesti

News

Komentari 41

Eksplozija je zatresla Split: Dvojica su u induciranoj komi?

Eksplozija je zatresla Split: Dvojica su u induciranoj komi?
4

Iz splitske policije kratko su poručili: 'Oko 20 sati u ulici Viktora Vide došlo je do požara na vozilu, dvojica muškaraca zadobile su teže ozljede te su hospitalizirani'

VIDEO

Pored Motoboxa, poznate splitske trgovine opremom za motocikle u Vukovarskoj ulici, u ponedjeljak oko 20 sati došlo je do eksplozije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:42

Prema informacijama od svjedoka i zaposlenika, do eksplozije je došlo u garaži pored samog dućana i servisa za montažu guma, i trenutku dok su u garaži i ispred bile tri osobe.

Iz splitske policije kratko su potvrdili da je došlo do požara na vozilu u garaži.

ekplozija Split

- Oko 20 sati u ulici Viktora Vide došlo je do požara na vozilu, dvojica muškaraca zadobile su teže ozljede te su hospitalizirani - kažu u Policijskoj upravi.

Slobodna Dalmacija navodi kako su dvojica mlađih muškaraca od 28 i 19 godina nakon primanja u KBC Split stavljeni su u induciranu komu. Oni su u nesreći zadobili opekline drugog i trećeg stupnja, opečeni su im udovi i lica. U bolnicu su dovezeni pri svijesti i bili su kontaktibilni, no potom su stavljeni u induciranu komu, kako bi im oporavak bio lakši i bezbolniji.

Navodno je dvojac iz rezervoara automobila vadio greškom uliveno krivo gorivo. Gorivo se razlilo po garaži i tada je električni reflektor zapalio gorivo, a potom i rasplamsao buktinju.  

Uništena je desetak godina stara Opel Corsa te automobilski dijelovi...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.