Obavijesti

News

Komentari 18

Glasnogovornica ministarstva 'popljuvala' novinare na Fejsu

Glasnogovornica ministarstva 'popljuvala' novinare na Fejsu
1

S obzirom da je Danijela Barišić prozvala novinare zbog načina na koji rade posao, postavlja se pitanje kako ona obavlja svoj?! Lošom komunikacijom s medijima

VIDEO

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova na službenim stranicama na Facebooku objavilo je 'osobni stav glasnogovornice Danijele Barišić' kao odgovor na tekst u Večernjem listu 'Rusi ogorčeni: Vizu za Hrvatsku čekamo u redu i po osam sati!'

Barišić zahvaljuje na Fejsu jer može objaviti ono što, kaže, novinari ili ne čuju ili im se ne uklapa u unaprijed postavljenu tezu. Od demantija, tvrdi, nema koristi ili je zakopan na n-toj stranici. 

- Ali zato dušobrižnici vrlo često kažu 'pa to i to nikad nije demantirano' - objašnjava Barišić. Nakon što se obrušila na novinare, krenula je objašnjavati vizni režim za Ruse. Napominje kako vize nisu sada uvedene već su do sada, između travnja i listopada, suspendirali vizni režim kako bi turistima olakšali ulazak u zemlju. Sada to više nije moguće zbog primjene schengenskog sporazuma. 

- Doduše, očekujem, kao i svake godine da će baš prije ljetne sezone početi tekstovi o morskim psima u Jadranu i prljavim plažama. Voljela bih da me ovaj put ugodno iznenade - napisala je. Navodni sukob interesa nazvala je presudom prije suda. 

- Da u naslovima barem postoji neki upitnik, neka ograda. Ali ne, puno je ljepše ovako valjda. Činjenicama usprkos.

Reka bi Feral 'adio pameti'! - završila je glasnogovornica. 

S obzirom na to da je prozvala novinare zbog načina na koji rade svoj posao, postavlja se pitanje kako ona kao glasnogovornica obavlja svoj, vrlo neprofesionalnom izjavom na stranici ministarstva i lošom komunikacijom s medijima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...