Obavijesti

News

Komentari 56

Fotke i video iz zraka: MiG-ovi prvi čestitali našim Vatrenima

Fotke i video  iz zraka: MiG-ovi prvi čestitali našim Vatrenima
5

Vatrene je u ponedjeljak pozdravila i akrobatska grupa 'Krila Oluje': Zaslužuju naše poštovanje i divljenje i ovo je nakon pozdravnog preleta generalu Anti Gotovini na dočeku u Zadru zasigurno naš najemotivniji let

VIDEO

Uz poruku: 'Pobjednička Hrvatska vojska pozdravlja Vatrene. Dobrodošli u Hrvatsku – zemlju pobjednika!' pri ulasku u hrvatski zračni prostor hrvatske nogometaše su u ponedjeljak dočekala dva aviona MIG-21, koja su ih potom i svečano dopratila do Zračne luke 'Franjo Tuđman'. 

Za povijest! Vatrene u Zagrebu dočekalo čak pola milijuna ljudi
Za povijest! Vatrene u Zagrebu dočekalo čak pola milijuna ljudi

MORH je u utorak objavio i spektakularne fotografije iz zraka koje ostavljaju bez daha.

- Hrvatsko ratno zrakoplovstvo zahvaljuje na časti da prvi dočeka pobjednike na povratku u domovinu! - bila je poruka pilota iz aviona MIG-21 Vatrenima pri dolasku u Republiku Hrvatsku.

Vatrene je u ponedjeljak pozdravila i akrobatska grupa 'Krila Oluje'. Oni su poletjeli u ponedjeljak  oko 16 sati  iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika prema Zagrebu kako bi sudjelovali u programu dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije. 

Krila oluje: Zaslužuju naše poštovanje i divljenje

- Za ovu prigodu piloti „Krila Oluje“ pozdravni prelet i čestitku Vatrenima izveli su u formaciji od 5 aviona „Pilatus“ PC-9M, a kako bi bili u ozračju cijele Hrvatske koja dočekuje viceprvake svijeta i piloti „Krila Oluje“, kao i piloti borbenih aviona MiG 21, obukli su dresove hrvatske reprezentacije - priopćio je MORH. 

- Čast nam je što imamo prigodu pozdraviti i čestitati hrvatskoj reprezentaciji na sjajnom uspjehu i svemu što su pokazali na svjetskom prvenstvu. Zaslužuju naše poštovanje i divljenje i ovo je nakon pozdravnog preleta generalu Anti Gotovini na dočeku u Zadru zasigurno naš najemotivniji let ispunjen velikim srcem i ponosom što u ime pobjedničke Hrvatske vojske Vatrenima možemo uputiti čestitku iz zraka - istaknuo je vođa „Krila Oluje“ satnik Darko Belančić.

Vatrene pozdravila i kontrola letenja: Hvala na iskazanom zajedništvu

Povodom dolaska hrvatske nogometne reprezentacije Hrvatska kontrola zračne plovidbe uputila je poruku vatrenima prilikom ulaska zrakoplova Croatia Airlinesa u hrvatski zračni prostor: 'Dragi naši Vatreni, sudionici hrvatske nogometne oluje Rusija 2018., Hrvatska kontrola zračne plovidbe vas s ponosom pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hvala na iskazanom zajedništvu i još samo jedna riječ NEOPISIVO.'

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati