Obavijesti

News

Garmin VIRB® X / XE akcijske kamere za video koji se pamti

Garmin VIRB® X / XE akcijske kamere za video koji se pamti
9

VIRB X i XE će vas sigurno iznenaditi posve novim dizajnom omogućujući više načina montaže

Kompaktne s  mogućnošću izrade kvalitetnih, širokokutnih HD snimaka visoke razlučivosti pri 1440p/30fps i 1080p/60fps uz prvorazredno usporeno snimanje, stabilizaciju slike, različite razine zumiranja, snimanje niza fotografija s kvalitetom slike do 12MP te , VIRB X i XE će vas sigurno iznenaditi posve novim dizajnom omogućujući više načina montaže.

Visokokontrastni 1 inčni zaslon omogućuje brzu i jednostavnu konfiguraciju kamere, a uz upravljanje samo jednim dodirom, korisnici mogu jednostavno aktivirati uređaj i započeti ili zaustaviti snimanje putem jednostavnog prekidača. Tu je također i posebna tipka za fotografiranje koja radi i dok kamera snima.

Vodootporne do 50 metara, obnovljenog dizajna, ne zahtjevaju dodatno kućište za podvodno snimanje. Osim poboljšanih audio i video modova te mogućnosti bežičnog povezivanja putem Bluetooth, ANT + i Wi-Fi tehnologije, VIRB X i XE sadrže i visokoosjetljivi GPS, brzinomjer i žiro kompas koji se mogu koristiti za dobivanje Metrix podataka.

VIRB XE ima Pro mod s više naprednih opcija za ručno podešavanje kao što je kontroliranje bjeline, oštrine, profila boje, ISO ograničenja i otklon expozicije.Tu su i hidrofobne, ravne staklene leće koje čine podvodne snimke kristalno jasne, a prijelaze u i izvan vode bez kapljica.

Ove kamere imaju i novi mikrofon za iznimno čist zvuk, čak i pod vodom, te Bluetooth audio povezivost za Bluetooth slušalice ili mikrofon. Osim toga, one su ne samo kompatibilne s HRM-Run senzorom već i s drugim uređajima poput  fēnix 3 multisport sata ili Vector mjeračem snage, ali i s Bluetooth OBD alatima kako biste snimili prave podatke vožnje poput brzine, okretaja (RPM) i postotka gasa za za praćenje kretanja u realnom vremenu i dobivanje više podataka o vašoj avanturi.

Koristeći zamjenjive i punjive baterije, VIRB X i XE mogu snimati i do 2 sata pri 1080p te pohraniti video sadržaj i podatke na microSD karticu. Ove kamere imaju kontakte za napajanje otporne na vremenske uvjete

Uporabom VIRB mobilne aplikacije, korisnici mogu dobiti video snimku praćenja u stvarnom vremenu kako bi podesili snimke i vidjeli što se snima, upravljali i imali pregled nad više kamera ili čak brzo uredili snimku i dodali preko nje G-Metrix podatke, što učitavanje i razmjenu video sadržaja čini jednostavnijim nego ikad prije. Osim toga, spajajnjem na mobilnu aplikaciju, korisnici uvijek znaju gdje im kamera, a zahvaljujući VIRB  funkciji praćenja, koja pamti zadnju GPS poziciju kamere. 

Garmin_VIRBX_BROCHURE_one page.indd

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke