Obavijesti

News

Komentari 73

Gdje je oružje? Još nisu našli nož kojim je ubijena Sara (14)

Gdje je oružje? Još nisu našli nož kojim je ubijena Sara (14)
1

Ivana je u istražnom zatvoru u Karlovcu. Njezina odvjetnica rekla je da s njome nije moguće ostvariti gotovo nikakvu komunikaciju, da se potpuno povukla u sebe...

VIDEO

Ivana Čude (27) mogla bi objasniti zašto je prošlog četvrtka oko 7 sati, kad je u sobi na velebitskom imanju njezina oca ubijena njezina sestrična Sara Čirjak (14), naprasno pobjegla u Zaton Obrovački, no ona šuti.

Njezina odvjetnica Vlasta Jurašin žalila se na rješenje suca istrage o njezinu jednomjesečnom zadržavanju u istražnom zatvoru u Karlovcu.

- Obrana smatra kako nema osnova da je drže u pritvoru, žalbu na njezino zadržavanje predala sam u ponedjeljak i u roku tri dana znat ćemo odluku. Uvidom u spis jasno je kako nema osnovane sumnje da je ona počinila kazneno djelo za koje je sumnjiče, pa samim time nije joj mjesto u pritvoru. U ovom trenutku Državno odvjetništvo nema niti jedan materijalni trag koji bi osumnjičenu povezivao s tim kaznenim djelom, nemaju niti oružje kojim je djelo izvršeno. Sumnju da je ona počinila zločin temelje samo na tome što je nestala nakon događaja – rekla je odvjetnica Vlasta Jurašin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zna da je njezina branjenica imala psihičkih problema, no ne i kakvih konkretno, te čeka da joj Ivanina obitelj pošalje liječničku dokumentaciju. Dodaje da će svakako zatražiti da Ivanu psihijatrijski vještače kako bi se utvrdilo je li u vrijeme ubojstva bila uračunljiva ili nije jer, ako nije, tad ne može biti riječ o kaznenom djelu za koje je terete. Za to vrijeme Ivana je u istražnom zatvoru u Karlovcu, ni s kim ne komunicira, a njezina odvjetnica, koja joj je dodijeljena po službenoj dužnosti, rekla je da s njome nije moguće ostvariti gotovo nikakvu komunikaciju, da se potpuno povukla u sebe i da ne pokazuje nikakve emocije.

Ivanu sumnjiče za teško ubojstvo počinjeno nad osobom posebno ranjivom zbog njezine dobi. Vjeruju da je prošlog četvrtka oko 7 sati s ciljem da usmrti djevojčicu ušla u njezinu spavaću sobu u potkrovlju te ju je, dok je ležala na krevetu, neutvrđenim oštrim predmetom dvaput ubola u prsa. Djevojčica je preminula na putu do bolnice.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.