Obavijesti

News

Komentari 109

Glavaš: U parlamentu je opće rasulo. Vlada nema budućnost

Glavaš: U parlamentu je opće rasulo. Vlada nema budućnost
3

Karamarka zanima jedino vlast nad represivnim aparatom, kontrola policije, Uskoka, obavještajnih službi. Tako je radio i Sanader. Od reformi nema ni r, kaže Glavaš

VIDEO

Svečanom proslavom u Hrvatskom narodnom kazalištu HDSSB obilježio je 10 godina svog osnutka. Odmah na početku prikazan je film o nastanku stranke čiji je idejni pokretač Branimir Glavaš, ujedno i glavni lik filma.

- Učenici boljševičkog sustava napisali su optužnicu protiv mene i represivni aparat krenuo je u moje hapšenje. Očekivalo se da ćemo se razbježati. Ali nisu uspjeli u toj ideji - rekao je u uvodu Glavaš dodavši kako je HDSSB deset godina parlamentarna stranka čije se zastupnike u Saboru šutke sluša.

- Upravo smo mi u predizborno vrijeme bili politički imperativ Tomislava Karamarka koji nas je želio uništiti. Bio je bahat, siguran u pobjedu, obećavao nemoguće. Gdje su sada njihova obećanja? U parlamentu je opće rasulo. Petkom ne mogu okupiti kvorum za glasanje. Već dva tjedna nisu donijeli ni jednu odluku, a u 4 mjeseca tek desetak sakatih prijedloga i izmjena. Ni jedni ni drugi nemaju nikakav program, niti su ga ikada imali. Ne zanima njih gospodarstvo ni oporavak zemlje. Karamarka zanima jedino vlast nad represivnim aparatom, kontrola policije, Uskoka, obavještajnih službi. Znamo zašto je to. Tako je radio i Sanader. Ova vlada nema budućnost. Od reformi nema ni r -  rekao je Glavaš dodajući da svi koji dođu na vlast samo brinu kako tu i ostati.

Glavaš je godišnjicu osnutka iskoristio da najavi početak njihove predizborne kampanje za lokalne izbore iduće godine. HDSSB najavljuje žestoku borbu za grad Osijek, u kojemu se, kako kaže, od dolaska Vrkića, već tri godine ništa ne radi, ali i za županiju na kojoj su već godinama na čelu.

Predsjednik stranke Dragan Vulin i župan Vladimir Šišljagić zahvalili su svom članstvu na odanosti i podršci istaknuli kako je HDSSB i dalje stranka kojoj je u cilju isključivo borba za slavonskog seljaka i jaku slavonsku regiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.