Obavijesti

News

Komentari 67

Golf i pol: Od pola starog auta napravio roštilj za svoju ekipu

Golf i pol: Od pola starog auta napravio roštilj za svoju ekipu
4

Očerupali smo ga potpuno i, kad je stajao tako jadan, palo nam je na pamet da bismo ga mogli prepoloviti i od njega napraviti prikolicu - prisjeća se Slaven Krstić

VIDEO

Stobrečanin Slaven Krstić (30) je prije godinu i pol potrošio 50.000 kuna za tuniranje Golfa “jedinice”, a kupio je još jedan za dijelove. Kad je od njega ostala samo karoserija, sinula mu je ideja.

Da sam uzimao kunu od svakoga tko se želio fotografirati kraj Golfa i pol, zaradio bih više nego na prodanim ćevapima - kroz smijeh govori Slaven 

- Očerupali smo ga potpuno i, kad je stajao tako jadan, palo nam je na pamet da bismo ga mogli prepoloviti i od njega napraviti prikolicu - prisjeća se Slaven, koji je s prijateljem Markom Matićem (23) od staroga Golfa napravio prikolicu s roštiljem.

Golf i pol, kako je nazvao svoj izum, Slaven je premijerno predstavio prošlog kolovoza kad je za blagdan Sv. Jere pekao roštilj.

- Da sam uzimao kunu od svakoga tko se želio fotografirati kraj Golfa i pol, zaradio bih više nego na prodanim ćevapima - kroz smijeh govori Slaven, dugogodišnji zaljubljenik u Volkswagene.

Nesvakidašnja prikolica i dalje je hit, a dolaze je gledati ljudi iz cijele županije, ali i gosti Slavenova kafića u Stobreču. 

Prikolicu je u osnovi zamislio kao roštilj za potrebe kafića, no onda ju je odlučio voziti na piknike i zabave s društvom.

- Odemo negdje u prirodu, naložimo vatru, nabacimo žar i bez problema ispečemo šest kilograma mesa - objašnjava Marko, koji mu je pomogao u konstruiranju prikolice. 

Sljedećih će dana prikolicu odvesti na tehnički pregled kako bi je mogli registrirati, a u lipnju će Slaven i Marko Golf i pol odvesti na karlovački skup ljubitelja VW-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca