Obavijesti

News

Komentari 121

HIV pozitivan razbio bocu pa sav krvav ‘lovio’ goste u kafiću

HIV pozitivan razbio bocu pa sav krvav ‘lovio’ goste u kafiću
1

Muškarca (50) policija je lovila u Rovinju. ‘Smirili’ su ga suzavcem i palicama. Smjestili su ga na psihijatriju, a ovo mu nije prvi put da ovako divlja gradom

VIDEO

HIV pozitivan Rovinjanin R. R. (50) u petak navečer napravio je pravi dar-mar u središtu Rovinja. Svoj mahniti i doslovce krvavi pohod počeo je oko 21 sat u kafiću u Ulici Joakima Rakovca u Rovinju, gdje je rastjerao sve goste.

Pokretanje videa...

00:16

Pomahnitali muškarac je vikao, rušio inventar, a potom je, razbivši bocu o glavu, onako krvav s oštrim dijelom boce mahao prema gostima, koji su se razbježali. Vlasnik ga nije uspio zadržati da mu iz ladice šanka ne otuđi oko 1000 kuna, nakon čega je pobjegao na ulicu. Ubrzo su pristigli policajci. Nasilnika su pronašli u drugom kafiću, u Novoj ulici, gdje se iz prostora šanka latio dva noža i počeo njima mahati prijeteći policajcima da će ih izrezati. Policajci su znali s kim imaju posla i da je riječ o HIV pozitivnome muškarcu, pa su ga svladali s velikim oprezom, kako doznajemo, uz pomoć suzavca, a noževe iz ruku su mu izbili palicama.

- Policijski službenici primijenili su nad 50-godišnjakom sredstva prisile i svladali ga, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 15. listopada u večernjim satima, priveli su ga u pritvorsku jedinicu PU istarske. Osim kaznene prijave za kaznena djela krađe i prisile prema službenoj osobi, protiv 50-godišnjaka se podnosi i optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - kažu u istarskoj policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon horor-pohoda po Rovinju nasilnik je u pratnji rovinjske policije završio u pulskoj Općoj bolnici, gdje je, kako doznajemo, zadržan na Odjelu psihijatrije.

Pomahnitalom Rovinjaninu ovo nije prvi put. Zaraženom krvlju prijetio je i prskao ju je po turistima i prolaznicima sredinom srpnja 2008. godine.

Tad su ga pijanog u kafiću odbili poslužiti, nakon čega je počeo razbijati. Pritom se zarezao nožem. I tad je završio na psihijatriji. Prvi HIV pozitivni pacijenti registrirani su u Hrvatskoj 1985.godine. Od tada do danas je u Hrvatskoj registrirano 365 HIV pozitivnih osoba, od čega, njih 191 sa simptomima AIDS-a. U istom je razdoblj njih 107 umrlo.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a